of 60220 LinkedIn

Hoe krijgt u uw medewerkers mee in veranderingen?

Veranderingen kunnen enkel slagen als u uw medewerkers meekrijgt. Schrijf u in voor de praktijkleergang 'Hoe krijgt u uw medewerkers mee in veranderingen?'Start op 30 mei 2018!
Erasmus Academie Reageer

Succesvol veranderingen doorvoeren valt of staat bij het meekrijgen van uw medewerkers. Onze driedaagse praktijkleergang geeft u de juiste inzichten en instrumenten om uw medewerkers mee te krijgen in veranderingen. U ontdekt het proces dat medewerkers tijdens een verandertraject doorlopen en leert aan de hand van uw eigen case hoe u hierop kunt anticiperen. Van het bewust worden van de noodzaak tot veranderen tot en met de (nieuwe) benodigde vaardigheden, competenties en het borgen van de verandering.

Als uitgangspunt wordt de internationaal erkende Prosci methodologie gebruikt. Dit is in de Verenigde Staten en Canada dé standaard als het gaat om de menskant van veranderen.

De masterclass biedt:

 • Een combinatie van wetenschappelijke inzichten en praktische instrumenten om uw veranderproces effectief te structureren mét ruimte voor uw medewerkers
 • Een heldere aanpak om weerstand te herkennen en weg te nemen;
 • Toepassing van de internationaal erkende PROSCI methodologie die wereldwijd door ruim 3400 organisaties wordt gebruikt


De resultaten

 • U bent in staat om een veranderproces effectief te structureren met ruimte voor mensen;
 • U bent in staat om een veranderproces te (bege)leiden qua aanpak, rollen, vaardigheden en competenties;
 • U ontwikkelt een proactieve benadering om sneller veranderingen door te voeren en weerstand te onderkennen en aan te pakken;
 • U heeft checklists en werkdocumenten waarmee u uw organisatie en uw medewerkers helpt om samen met u veranderingen te organiseren;
 • U heeft een (gedeelte van) een veranderplan opgesteld.
 • U bent gecertificeerd Prosci Change Management Practitioner


Deelnemer aan het woord

"Een absolute aanrader voor iedereen die met management of change te maken heeft. Zeer leerrijk omdat het je de kans geeft om je eigen ervaringen en aanpak tegen het licht te houden. Prosci heeft me nieuwe inzichten gegeven, maar ook en vooral een duidelijk structuur, praktische tips en handige tools waarmee ik dadelijk aan de slag kan."


Datums

 • 30 mei 2018
 • 31 mei 2018
 • 1 juni 2018


Doelgroep

De praktijkleergang ‘Hoe krijgt u uw medewerkers mee in veranderingen?’ is bedoeld voor project- en programmamanagers, lean coaches, leden van een project- en veranderteam, HR managers, verandermanagers, consultants en trainers, in de publieke of private sector, die betrokken zijn bij verandertrajecten binnen organisaties.


Docenten

De praktijkleergang ‘Hoe krijgt u uw medewerkers mee in veranderingen?’ wordt gegeven door Erik Steketee. Erik Steketee is initiatiefnemer van The People Side of Change die Prosci-trainingen verzorgt in Nederland en België. Hij is in Canada (en de VS) getraind en heeft daar met Prosci gewerkt bij een aantal grote klanten en overheden. In Nederland werkt hij ook als processpecialist en past hij Prosci bij zijn klanten toe.


Voorkennis

Voor deze opleiding is geen speciale voorkennis vereist. De Masterclass is geschikt voor iedereen met een universitaire of hbo-opleiding, of een vergelijkbaar werk- en denkniveau.


Studiebelasting

Aangezien de cursusdagen aaneensluitend plaatsvinden, valt de studielast voornamelijk tijdens de cursusdagen en het examen (ca 21 uur).

 

Vragen over de opleiding?

Neem contact op met Esther van den Heuvel, Adviseur opleidingen

E-mailadres: vandenheuvel@erasmusacademie.nl; Telefoon: +31 (0) 10 4088687


Incompany/maatwerk

Volgt u deze opleiding liever bij u op kantoor of heeft u specifieke wensen met betrekking tot deze opleiding? Overweeg dan een incompany/maatwerk opleiding. Neemt u hiervoor contact op met Andreas Markus, Adviseur opleidingen zakelijke markt.
tel: 31 (0) 10-4081819 / e-mail: markus@erasmusacademie.nl

 


Nederlandstalig standaardwerk voor Prosci verandermanagement verschenen

Wilt u kans maken op een exemplaar van het boek: CEO; Change Executive Officer?

Erasmus Academie verloot één boek onder de leden van Binnenlands Bestuur. Laat hier uw gegevens achter.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

AfbeeldingErasmus Academie

 

Telefoon: 010-408 1839

E-mail: info@erasmusacademie.nl

Website: www.erasmusacademie.nl


Hoe sta jij tegenover online & blended onderwijs?

Agenda

Incompany

Opleiden wanneer het u uitkomt, op een locatie die u prettig vindt, op een manier die past bij u en uw collega's! Dat noemen we bij Erasmus Academie een incompanytraject.

Zoekt u een passende opleiding of een opleiding op maat bij u op kantoor? Bekijk dan nu de website van Erasmus Academie.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van Erasmus Academie? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Meer nieuws

Contactgegevens

AfbeeldingPostadres:

Postbus 1738

3000 DR Rotterdam

Bezoekadres:

Van der Goot Building (M)
Kamer M6-13 - M6-20
Burg. Oudlaan 50 (Woudestein) 
3062 PA Rotterdam

 

Telefoon: 010-408 1839 (Ma-vr: 09:00-17:00 uur)

 

E-mail: info@erasmusacademie.nl
Internet: www.erasmusacademie.nl

Blijf op de hoogte:

 

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Afbeelding

Onze bloggers

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!