of 59130 LinkedIn

Digitaal document management en de verwerking van databestanden!

Reageer

Op vrijdag 19 februari 2018 start een nieuwe editie van de succesvolle Mastercourse Informatie – en documentmanagement. De rol van informatie binnen organisaties verandert. Daarmee verandert ook de rol van de informatieprofessional. Naast digitalisering hebben ontwikkelingen in de maatschappij en economie invloed op de verwachtingen ten aanzien van informatievoorziening. In acht dagen leren deelnemers hierover een scherpe visie te ontwikkelen.

Informatie speelt een sleutelrol in onze samenleving. De meeste gegevens slaan we tegenwoordig digitaal op en verwerken wij digitaal. Organisaties en bedrijfsprocessen maken steeds frequenter gebruik van gestructureerde digitale databestanden. Het zorgdragen voor een doelmatig beheer en behoud van alle data (analoog & digitaal) roept echter nog steeds veel vragen op. In de praktijk blijkt dat veel toepassingen van documentmanagement in organisaties nog onvoldoende resultaten opleveren.

 

Het merendeel van de problemen is niet te wijten aan technologisch falen, maar wordt veroorzaakt door mismanagement en door factoren van menselijk gedrag. De Mastercourse Informatie- en documentmanagement helpt u vragen uit uw organisatie te beantwoorden en een volwaardig partner binnen uw organisatie te zijn. Tijdens de bijeenkomsten krijgt u gelegenheid een eigen praktijkcasus te presenteren en te reflecteren met diverse praktijkdocenten en medecursisten.

 

Voor wie?

De mastercourse is bedoeld voor iedereen die in zijn dagelijkse werk te maken heeft met het verwerken van grote hoeveelheden data. Te denken valt aan informatiemanagers, kennismanagers, DIV-adviseurs, coördinatoren DIV, recordmanagers, beleidsmedewerkers of adviseurs informatievoorziening, archivarissen, secretarissen, documentmanagers, ICT-consultants of documentalisten.

 

Investering

De investering in de Mastercourse Informatie – en documentmanagement bedraagt € 4.250,- (alle bedragen zijn vrijgesteld van btw). Bij het cursusgeld zijn het cursusgeld, dagarrangement en parkeerkaarten inbegrepen.

 

Meer informatie & inschrijven

Voor meer informatie over de Mastercourse Informatie – en documentmanagement gaat u naar de website www.erasmusacademie.nl/idm. Hier kunt u de factsheet van de opleiding aanvragen of u direct inschrijven. Of bel / mail met Mariëlle Elenbaas, Programmamanager van Erasmus Academie, 010-4082126 / elenbaas@erasmusacademie.nl.

 

Kijk op www.erasmusacademie.nl voor ons complete opleidingsaanbod.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Erasmus Academie

 

Telefoon: 010-408 1839

E-mail: info@erasmusacademie.nl

Website: www.erasmusacademie.nl


Meer nieuws

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws van Erasmus Academie? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Opleiding Verandermanagement

Wilt u ook weten hoe u uw medewerkers meekrijgt bij veranderingen? Volg dan onze Opleiding Verandermanagement. Kijk voor meer informatie op de website van Erasmus Academie

Agenda

Incompany

Het gemak van een opleiding bij u op kantoor
Een incompany opleiding is flexibel en kan desgewenst voor uw organisatie op maat worden gemaakt.

Meer weten? 

Whitepapers

Contactgegevens

AfbeeldingPostadres:

Postbus 1738

3000 DR Rotterdam

Bezoekadres:

Van der Goot Building (M)
Kamer M6-13 - M6-20
Burg. Oudlaan 50 (Woudestein) 
3062 PA Rotterdam

 

Telefoon: 010-408 1839 (Ma-vr: 09:00-17:00 uur)

 

E-mail: info@erasmusacademie.nl
Internet: www.erasmusacademie.nl

Blijf op de hoogte:

 

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Afbeelding

Onze bloggers