of 59318 LinkedIn

Landelijk congres Jaarrekening en het BBV

Landelijk congres Jaarrekening en het BBV. Voor Gemeenten, Provincies en Gemeenschappelijke Regelingen. Het congres geeft een compleet overzicht van alle nieuwe regelgeving die betrekking heeft op uw jaarrekening 2018 en de begroting 2019
Deloitte 1 reactie

Voor Gemeenten, Provincies en Gemeenschappelijke Regelingen.

De regelgeving ten aanzien van de jaarrekening is voortdurend aan verandering onderhevig. Nieuwe regelgeving, actualiteiten Commissie-BBV, de notitie Incidentele baten, de notitie geprognotiseerde balansen en de notities Tussentijdse winstneming grondexploitaties, hebben invloed op uw jaarrekening, de bedrijfsvoering 2018 en de begroting 2019.

 

Impressie Landelijk congres Jaarrekening en het BBV 2017

 

Wat levert dit interactieve congres u op?

Het Landelijk congres Jaarrekening voor Gemeenten & Provincies geeft een compleet overzicht van alle nieuwe regelgeving die betrekking heeft op uw jaarrekening 2018 en de begroting 2019. Na afloop van deze dag bent u volledig op de hoogte van alle laatste actualiteiten.

 

U bent op de hoogte van de laatste actualiteiten rond de jaarrekening 2018

U wordt tot in de puntjes bijgepraat over de recente ontwikkelingen door onze BBV specialist Rein-Aart van Vugt. Deze dag is in handen van onze dagvoorzitter Marjet van Zuijlen.

 

Voor wie is deze cursus?

Het congres is speciaal ontwikkeld voor iedereen die belang heeft of betrokken is bij de opstelling van de jaarrekening bij Gemeenten, Provincies en Gemeenschappelijke Regelingen:

 

Hoofden financiële administratie en hoofden planning & control

Wethouders financiën

Controllers

Hoofden administratie

In- en externe accountants

Financieel- en fiscaal adviseurs

 

Programma

Onder leiding van onze dagvoorzitter Marjet van Zuijlen krijgt u een interactief programma aangeboden met veel ruimte tot het stellen van vragen en mogelijkheid om te netwerken. Gastsprekers uit de gemeentelijke markt delen hun ervaringen met u!

 

Reviews:

Het congres 2017 is met een 8,1 beoordeeld.

 

"Informatie krijgen over laatste ontwikkelingen op financieel belangrijke onderwerpen en kennis nemen hoe andere gemeenten met deze onderwerpen omgaan"

Hans Lijssenq | Gemeente Peel en Maas

 

"De ruimte voor inhoudelijke discussies en de onderwerpen die aanbod zijn gekomen"

Diana Blagdan | Gemeente Midden-Delfland

 

"Deloitte is specialist binnen de overheidssector en kan vaktechnisch bijdragen aan de verbeterde voorbereiding van het jaarrekeningproces"

H.H.R. van der Veen-Kruizinga | Gemeente Heerde

 

Datum & Locatie

10 oktober 2018

Green Village in Nieuwegein

09.30 - 16.30 uur

 

Investering

De kosten van het congres Jaarrekening bedragen € 795,- exclusief btw, inclusief digitale naslagwerken, koffie en thee, lunch.

Elke volgende persoon uit dezelfde organisatie betaalt € 595,- exclusief btw.

 

Landelijk congres Jaarrekening

Direct inschrijven

 

Permanente Educatie

Deloitte Academy is een door de NBA erkende PE-instelling en heeft het NRTO keurmerk. Met dit congres kom je in aanmerking voor 5 PE-uren. U kunt uw PE-uren ook registreren bij o.a. NOB en VRC.

Voor meer informatie over onze accreditering verwijzen wij u naar onze Permanente Educatie pagina.

 

Annulering

Tot vier weken voor aanvang van het congres kunt u per email kosteloos annuleren of uw deelname verzetten naar een andere datum. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang van het congres bent u het volledige inschrijfbedrag verschuldigd. Indien u verhinderd bent, dan kan een collega zonder bijkomende kosten deelnemen. Wij stellen het op prijs als u ons daarvan tijdig in kennis stelt.

 

Wij behouden ons te allen tijde het recht voor het congres te annuleren of verplaatsen bij onvoldoende inschrijvingen. U wordt hiervan tijdig op de hoogte gesteld.

 

Facilitator

Rein-Aart van Vugt, Partner

rvanvugt@deloitte.nl / +31882881108 

Ik adviseer organisaties op het gebied van planning en control, verbetertrajecten, productbegrotingen, implementatie risicomanagement en beheersing grondexploitaties en projecten. Tot mijn cliënten be... Meer

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Hinse Boonen (Adviseur) op
Beste, ik ben zeer geínteresseerd in dit congres.

Contactgegevens

AfbeeldingDeloitte 
Wilhelminakade 1 
3072 AP, Rotterdam
Tel.nr. 088 288 2888
www.deloitte.nl/publiekesector 
rdubbeldeman@deloitte.nl

Meer nieuws

Opleidingen