of 59179 LinkedIn

Vertrouwen is goed…

Reageer

AfbeeldingMr. B.J. (Bart Jeroen) Boiten

 

Het werkgebied van de Zwolse vestiging waaraan ik ben verbonden is groot. Het loopt van de Wadden tot onder Utrecht en van Delfzijl tot Almelo. Geen Capra-vestiging bestrijkt zoveel vierkante kilometers. Als gevolg daarvan ben ik regelmatig op pad. Ik luister dan vaak naar de radio, Radio 1 wel te verstaan. Nieuws, het journaal, Standpunt.nl – mijn mening daarover zal ik u besparen – en de onvermijdelijke reclame. Dat laatste meestal tegen wil en dank, maar soms blijft een campagne je bij.

‘Vertrouwen is goed, maar Hoffmann is beter’ is er daar een van. Hoffman Bedrijfsrecherche maakt zich daarin sterk voor een veilige werkomgeving. Zij springen in bij fraude, vernieling, diefstal en bijvoorbeeld ongewenste intimiteiten. Geen organisatie zit te wachten op die gebeurtenissen  en iedereen wil graag op zijn collega’s kunnen bouwen. Vertrouwen is dus goed, maar niet altijd toereikend.

 

Ook in onze eigen praktijk hebben we regelmatig te maken met vertrouwenskwesties. Juridische ondersteuning, advies en onderzoek rekenen wij daarbij tot onze ‘corebusiness’, om in reclametermen te blijven. Binnen het publieke domein is integriteit immers van het grootste belang. Al heel lang komen we bij integriteitszaken Hoffmann tegen. We verwijzen ook wel klanten of zaken naar hen door als een onderzoek onze expertise niet is. Dan gaat het vaak om technisch onderzoek naar het gebruik van computers, mobiele telefoon of e-mail. Ambtenaren met kwaad in de zin vergeten vaak hoeveel data nog terug te halen is, ook al denk je als gebruiker dat het is verwijderd. Ook onderzoek met camera’s – bij voorbeeld bij een verdenking van diefstal – is iets waar Hoffmann ons al vaker bij heeft geholpen.

 

Omdat we elkaar regelmatig met elkaar te maken hebben, zijn we met Hoffmann Bedrijfsrecherche een partnerschap aangegaan. Hierbij verwijzen we waar mogelijk naar elkaar, pakken we samen zaken op en ondersteunen elkaar. Dat doen we omdat we denken dat wij daar beiden sterker van worden. Want vertrouwen in eigen kunnen is goed, maar samenwerken nog beter!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Abonneer u op onze nieuwsbrief!

Dan ontvangt u 10 keer per jaar de Capra Concreet met daarin artikelen over actuele arbeidsrechtelijke uitspraken, het laatste nieuws rondom Normalisering en andere zaken die interessant zijn voor juristen, personeelsadviseurs en HRM-medewerkers.


Abonneer u hier!

AGENDA

Capra Advocaten: praktische hulp bij vragen rondom normalisering

Afbeelding

De Capra Academie

De Capra Academie biedt cursussen aan voor juristen, personeelsadviseurs en HRM-medewerkers. Onze cursussen sluiten goed aan bij uw dagelijkse praktijk en worden gegeven door ervaren advocaten van Capra. De Capra Academie is een CRKBO-geregistreerde instelling. Daarmee voldoet de Capra Academie aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. U bent hierdoor verzekerd van een uitstekende opleiding en heeft als voordeel dat u geen btw betaalt over de opleidingskosten.


www.capra-academie.nl

Meer nieuws

Afbeelding

Vestiging ´s-Gravenhage

Laan Copes van Cattenburch 56, 2585 GC ’s-Gravenhage

T 070-364 81 02; F 070-361 78 47

s-gravenhage@capra.nl


Vestiging ´s-Hertogenbosch

Bastion Vught 1, 5211 CZ ’s-Hertogenbosch
Postbus 11078, 5200 EB ’s-Hertogenbosch

T 073-613 13 45; F 073-614 82 16

s-hertogenbosch@capra.nl


Vestiging Zwolle

Terborchstraat 12, 8011 GG Zwolle

T 038-423 54 14; F 038-423 47 84

zwolle@capra.n


Vestiging Maastricht
Spoorweglaan 7, 6221 BS Maastricht

T 043-760 06 00; F 043-760 06 09

maastricht@capra.nl


www.capra.nl