of 59082 LinkedIn

Integriteitsanalyse besturen provinciale staten en waterschappen

Capra Advocaten Reageer

AfbeeldingMr. J.J. (Jan) Blanken

 

Op 20 maart 2019 vinden de provinciale statenverkiezingen en de verkiezingen voor de waterschappen plaats. Na de verkiezing en de coalitieonderhandelingen komen (kandidaat-)gedeputeerden en (hoog)heemraden in beeld. In de benoemingsprocedure verdient (de bewustwording van) integer handelen nadrukkelijk aandacht. Van staten- en waterschapsleden wordt ook verwacht dat zij integer handelen. Capra Advocaten en de Capra Academie kunnen bijdragen aan het bevorderen van de bestuurlijke integriteit.

Capra Advocaten en bestuurlijke integriteit

Capra Advocaten heeft een lange traditie op het gebied van integriteit. We adviseren over integriteitskwesties, doen  feitenonderzoeken ingeval van twijfel over de integriteit van personen en geven via de Capra Academie trainingen en cursussen over integriteit. Sinds 2014 bieden we de risicoanalyse integriteit aan. Hierbij bieden we een handvat bij de bewustwording van integriteitsrisico’s die zijn verbonden aan het uitoefenen van een publiek ambt. De risicoanalyse heeft als doel inzicht krijgen in mogelijke risico’s tussen het algemeen en het privébelang.

 

Integriteitsanalyse voor besturen provinciale staten en waterschappen
Capra Advocaten biedt een integriteitsanalyse aan voor provinciale staten en voor de waterschappen. Op deze pagina vindt u meer informatie over deze integriteitsanalyse. Heeft u vragen? Neem dan contact op met één van onze contactpersonen. 


Contact over dit onderwerp:

Jan Blanken

Telefoon 070-364 81 02 / Stuur mail

Bart Jeroen Boiten

Telefoon 038-423 54 14 / Stuur mail

Jos de Roover

Telefoon 073-613 13 45 / Stuur mail

Gregoor van Duren

Telefoon 043-7600600 / Stuur mail

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Eerste Hulp bij Arbeidsrecht

De Eerste Hulp bij Arbeidsrecht is de speciale helpdesk van Capra Advocaten. U kunt contact opnemen met de helpdesk als u een korte arbeidsrechtelijke vraag heeft of uw eigen oplossing voor een bepaalde kwestie wilt bespreken. U kunt uw ideeën toetsen of even kort sparren met één van onze deskundigen. De EHBA is iedere werkdag bereikbaar. U kunt hiervoor contact opnemen met uw vaste contactpersoon of met een andere medewerker van Capra Advocaten.

 

Lees meer

Online Cursus Ziekteverzuim van A tot Z

Alles wat de werkgever zou moeten weten over ziekteverzuim, re-integratie, WIA, Zw en eigenrisicodragerschap.

 

Meer informatie en/of aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief Capra Concreet

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen, interessante jurisprudentie en wetswijzigingen op het gebied van arbeidsverhoudingen binnen de overheid.

 

Meld u aan

Bekijk de agenda voor onze activiteiten

Capra Advocaten organiseert regelmatig activiteiten voor relaties en andere belangstellenden. Tijdens deze kennisbijeenkomsten gaan we in op actuele onderwerpen.


Bekijk onze agenda voor een bijeenkomst bij u in de buurt.

De Capra Academie

De Capra Academie biedt cursussen aan voor juristen, personeelsadviseurs en HRM-medewerkers. Onze cursussen sluiten goed aan bij uw dagelijkse praktijk en worden gegeven door ervaren advocaten van Capra. De Capra Academie is een CRKBO-geregistreerde instelling. Daarmee voldoet de Capra Academie aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. U bent hierdoor verzekerd van een uitstekende opleiding en heeft als voordeel dat u geen btw betaalt over de opleidingskosten.

 

www.capra-academie.nl

Meer nieuws

Afbeelding


Vestiging Den Haag

Laan Copes van Cattenburch 56, 2585 GC Den Haag

T 070-364 81 02; F 070-361 78 47

denhaag@capra.nl


Vestiging ´s-Hertogenbosch

Bastion Vught 1, 5211 CZ ’s-Hertogenbosch
T 073-613 13 45; F 073-614 82 16

s-hertogenbosch@capra.nl


Vestiging Zwolle

Terborchstraat 12, 8011 GG Zwolle

T 038-423 54 14; F 038-423 47 84

zwolle@capra.n


Vestiging Maastricht
Spoorweglaan 7, 6221 BS Maastricht

T 043-760 06 00; F 043-760 06 09

maastricht@capra.nl


www.capra.nl

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!