of 59250 LinkedIn

Expertisebijeenkomst Generatiemanagement

Reageer
Capra Advocaten organiseert in samenwerking met POSGExpertisebijeenkomst Generatiemanagement

Sprekers:     Gregoor van Duren en Aart Bontekoning
Locatie:
Hotel Beaumont in Maastricht
Datum: 26 november 2015
Aanvang: 13:30 uur
 Kosten: geen
 
De meeste Nederlandse organisaties vergrijzen tot 2035 flink, met de overheid voorop. De komende decennia zijn daar de oudste generaties de grootste en de jongste de kleinste. Dat roept onder meer de vraag op hoe je met een vergrijzende organisatie vitaal en ‘bij de tijd’ blijft. Vanuit een generatieperspectief worden verrassende mogelijkheden zichtbaar. Onze sociaaleconomische toekomst hangt af van de jeugdigheid van alle generaties, van de oudste tot de jongste.
 
Generatiemanagement
Om organisaties in een gezonde balans te houden is het belangrijk dat senioren hun rijke ervaring eigentijds kunnen benutten en goed kunnen overdragen aan een jongere generatie. Voor jongeren is het belangrijk dat zij hun natuurlijke vernieuwingsdrang kunnen uitleven en voor een nieuwe generatie leiders is het belangrijk dat zij hun regierol eigentijds invullen. Een levendige interactie tussen generaties kan een cultuuromslag naar flexibiliteit, wederzijds leren en duurzame inzetbaarheid tot stand brengen.

Hoe geeft u op verantwoorde wijze invulling aan uw strategisch personeelsbeleid? In samenwerking met Capra Advocaten organiseren wij op donderdagmiddag 26 november een expertisebijeenkomst over dit thema. Tijdens deze bijeenkomst komt Aart Bontekoning, organisatiepsycholoog en gepromoveerd op generaties in organisaties, met ons praten over de dynamiek van verschillende generaties op de werkvloer. Een middag vol inspiratie waar u daadwerkelijk mee aan de slag kunt. Wij ontmoeten u graag!
 
Programma

13.00 uur

Inloop

13.30 uur              

Welkom en opening door Gregoor van Duren, directeur Capra Advocaten Maastricht

13.45 uur

Introductie over Generatiemanagement door Aart Bontekoning, gevolgd door interactieve sessies over verzuring en vitaliteit van medewerkers in ambtelijke organisaties

14.45 uur

Pauze

15.00 uur

Vervolg door Aart Bontekoning over verbinding tussen de oudste en jongste generaties

15.45 uur

Afsluiting door POSG, gevolgd door een netwerkborrel

17.00 uur

Einde

 

Locatie

Hotel Beaumont
Wyckerburgstraat 2
6221 EC  Maastricht
 
Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden voor deze bijeenkomst.

Deelname is kosteloos. Het aantal plaatsen is beperkt. Mocht u nog vragen hebben over deze expertisebijeenkomst, dan kunt u contact opnemen met Manuela Dieters, Secretaresse Capra Maastricht, via m.dieters@capra.nl of telefonisch via 043 7600 600.
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Ontbijtsessie 'Kennis met croissants' over actualiteiten arbeidsrecht

Op donderdagochtend 13 september bent u van harte welkom bij de ontbijtsessie Kennis met croissants in Groningen. Tijdens deze kennisbijeenkomst hoort u het laatste nieuws rondom het arbeidsrecht. Lees meer

Abonneer u op onze nieuwsbrief!

Dan ontvangt u 10 keer per jaar de Capra Concreet met daarin artikelen over actuele arbeidsrechtelijke uitspraken, het laatste nieuws rondom Normalisering en andere zaken die interessant zijn voor juristen, personeelsadviseurs en HRM-medewerkers.


Abonneer u hier!

AGENDA

De Capra Academie

De Capra Academie biedt cursussen aan voor juristen, personeelsadviseurs en HRM-medewerkers. Onze cursussen sluiten goed aan bij uw dagelijkse praktijk en worden gegeven door ervaren advocaten van Capra. De Capra Academie is een CRKBO-geregistreerde instelling. Daarmee voldoet de Capra Academie aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. U bent hierdoor verzekerd van een uitstekende opleiding en heeft als voordeel dat u geen btw betaalt over de opleidingskosten.


www.capra-academie.nl

Afbeelding

Meer nieuws

Afbeelding

 

Vestiging ´s-Gravenhage

Laan Copes van Cattenburch 56, 2585 GC ’s-Gravenhage

T 070-364 81 02; F 070-361 78 47

s-gravenhage@capra.nl


Vestiging ´s-Hertogenbosch

Bastion Vught 1, 5211 CZ ’s-Hertogenbosch
Postbus 11078, 5200 EB ’s-Hertogenbosch

T 073-613 13 45; F 073-614 82 16

s-hertogenbosch@capra.nl


Vestiging Zwolle

Terborchstraat 12, 8011 GG Zwolle

T 038-423 54 14; F 038-423 47 84

zwolle@capra.n


Vestiging Maastricht
Spoorweglaan 7, 6221 BS Maastricht

T 043-760 06 00; F 043-760 06 09

maastricht@capra.nl


www.capra.nl