of 60264 LinkedIn

Ondersteuning bij derde tranche Regio Deals

Ondersteuning bij derde tranche Regio Deals. ’Rijksloket’ open tot 1 december 2019.
BMC Reageer

’Rijksloket’ open tot 1 december 2019.

Het kabinet heeft € 180 miljoen uit de Regio Envelop beschikbaar gesteld voor de derde tranche Regio Deals. Indiening van voorstellen daartoe kan tot 1 december aanstaande. De bijdrage uit de Regio Envelop zal een omvang hebben van minimaal € 5 miljoen en maximaal € 40 miljoen per Regio Deal.

De in het regeerakkoord afgesproken Regio Deals uit de eerste tranche lopen. En de meeste van de twaalf toegekende Deals uit de tweede tranche zijn inmiddels gesloten en komen in de uitvoeringsfase. Meervoudigheid van de opgaven en specifieke bijdragen aan brede welvaart staan steeds centraal in de Regio Deals.

 

BMC heeft veel ervaring met strategische advisering en professionele ondersteuning van gemeenten, bestuurlijke regio’s en Triple-Helix-samenwerkingsverbanden. Onder andere waren onze adviseurs betrokken bij het succesvol indienen en sluiten van Regio Deals uit zowel de eerste als de tweede tranche, veelal in de rol van programmamanager of strategisch adviseur. 

 

In de tweede tranche zijn 76 voorstellen van andere regio’s en samenwerkingsverbanden niet gehonoreerd. Deze hebben nu de mogelijkheid om een nog beter voorstel in te dienen voor de derde tranche.

 

BMC kan deze regio’s gericht en in samenhang adviseren en ondersteunen bij:

  • het inhoudelijk verbeteren van de proposities, zowel beleidsmatig als financieel;

  • het versterken van de regionale alliantie tussen medeoverheden, kennisinstellingen, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties;

  • de organisatie van de samenwerking, waaronder governance, programmamanagement en executiekracht;

  • de public affairs en lobby, zowel in de regio als naar de provincie, het Rijk en EU.


Meer informatie & contact

Wilt u meer informatie over Regio Deals of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op met senior adviseurs Koos de Groot via telefoonnummer 06 - 30 28 48 08 of per e-mail koos.de.groot@bmc.nlJean-Paul Kroese per e-mail via jean.paul.kroese@bmc.nl of Joost Rompa via telefoonnummer 06 - 30 05 13 63 of per e-mail joost.rompa@bmc.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingBezoekadres:

Databankweg 26,

3821 AL Amersfoort

Postadres:

Postbus 490

3800 AL Amersfoort

 

Tel.nr.(033) 496 52 00

www.bmc.nl

info@bmc.nl


Meer nieuws

Training en opleiding

Whitepapers van BMC

Advies en onderzoek

Onze bloggers

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!