of 60220 LinkedIn

Moet uw gemeente bezuinigen?

Moet uw gemeente bezuinigen? Een vergelijking kan u op weg helpen
BMC Reageer

Dalende accressen en oplopende tekorten in het Sociaal Domein: in veel gemeenten wordt momenteel nagedacht over het opstarten van een bezuinigingsoperatie om een sluitende meerjarenbegroting te kunnen presenteren. Bent u nog op zoek naar het antwoord op de vraag in welke richting de bezuinigingen gevonden moeten worden? Dan kan een vergelijking u op weg helpen.

Waarin onderscheidt uw gemeente zich van andere vergelijkbare gemeenten? Waar wordt meer geld aan uitgegeven? En waaraan juist minder? Die vragen kunnen u op weg helpen bij het inrichten van uw bezuinigingsaanpak. 


BMC helpt u met het vergelijken

Hiervoor hebben we een handige rapportage, waarbij u in één oogopslag ziet waarin uw gemeente zich op hoofdlijnen onderscheidt. ‘Gemeenten in perspectief’ is een quick scan van uw gemeente in vergelijking met andere gemeenten op diverse beleidsterreinen op basis van de begroting 2019. Het is een snelle rapportage op hoofdlijnen…

 

… met referentiegroepen op maat…

… en mogelijkheden voor verdere verdieping.

Download artikel

 

Meer informatie & contact

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op met senior adviseur Erwin Ormel via telefoonnummer 06 – 10 63 16 53 of per e-mail erwin.ormel@bmc.nl, of met senior accountmanager Erik Flier via telefoonnummer 06 – 51 50 99 55 of per email erik.flier@bmc.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingBezoekadres:

Databankweg 26,

3821 AL Amersfoort

Postadres:

Postbus 490

3800 AL Amersfoort

 

Tel.nr.(033) 496 52 00

www.bmc.nl

info@bmc.nl


Meer nieuws

Training en opleiding

Whitepapers van BMC

Advies en onderzoek

Onze bloggers

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!