of 60831 LinkedIn

‘De kracht van draagkracht’

‘De kracht van draagkracht’. De actuele ontwikkelingen in het sociaal domein
BMC Reageer

De actuele ontwikkelingen in het sociaal domein zijn onderwerp van discussie tijdens de werkconferentie ‘De kracht van draagkracht’, op 31 januari 2019. Een kleine honderd professionals en beleidsverantwoordelijken nemen deel aan deze conferentie, onder leiding van BMC-partner Machteld Koelewijn.

De input voor de werkconferentie is het wetenschappelijk onderzoek, verricht door de Universiteit Twente en BMC, onder 108 inwoners en 44 professionals in zes gemeenten, verspreid over het land, gedurende drie jaar. De titel van het onderzoeksrapport is dan ook gelijk aan de titel van de conferentie: ‘De kracht van draagkracht’. Met deze conferentie wil BMC bijdragen aan de richting en kwaliteit van de verdere transformatie van het sociaal domein sinds de decentralisatie naar de gemeenten, gericht op versterking van de draagkracht van de inwoner.

 

Download het verslag


Meer informatie
Voor meer informatie over het onderzoek en voor het maken van een (vrijblijvende) afspraak kunt u contact opnemen met Heleen Rijnkels, senior adviseur, via telefoonnummer 06 - 22 97 95 10 of per e-mail naar heleen.rijnkels@bmc.nl, of met senior adviseur Jeroen Jonker via telefoonnummer 06 - 30 77 62 95 of per e-mail naar jeroen.jonker@bmc.nl, of met partner Machteld Koelewijn via telefoonnummer 06 - 27 25 32 66 of per e-mail naar machteld.koelewijn@bmc.nl

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingBezoekadres:

Databankweg 26,

3821 AL Amersfoort

Postadres:

Postbus 490

3800 AL Amersfoort

 

Tel.nr.(033) 496 52 00

www.bmc.nl

info@bmc.nl


Meer nieuws

Training en opleiding

Whitepapers van BMC

Advies en onderzoek

Onze bloggers

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!