of 63908 LinkedIn

De gemeente als wendbare organisatie: zes kerncompetenties voor wendbare teams

De gemeente als wendbare organisatie: zes kerncompetenties voor wendbare teams
BMC Reageer

De wereld om ons heen – en dus ook de wereld van gemeenten – verandert snel. Wat te denken van de ontwikkelingen op het gebied van inwonersparticipatie of hoe de coronacrisis de hele wereld tijdelijk heeft stilgezet. Willen gemeenten goed met al deze veranderingen omgaan, dan moeten zij zich hier succesvol op weten aan te passen. De grote vraag daarbij is: hoe maakt u uw team(s) wendbaar en klaar voor de toekomst?

Op basis van literatuuronderzoek, onze ervaring als adviesbureau in de publieke en gesprekken met collega’s bij gemeenten, hebben we een model ontwikkeld om teams werkzaam binnen gemeenten wendbaarder te maken. Centraal daarin staan zes kerncompetenties. In de whitepaper ‘De gemeenteambtenaar in de verf. Teams klaar smeden voor de toekomst: het belang van wendbare teams en de competenties van medewerkers.’ gaan we in op het belang van wendbare teams en introduceren we het model.


Download whitepaper


BMC helpt uw organisatie met wendbaar werken

BMC is specialist op het gebied van HRM, teamontwikkeling en wendbaar werken. Wij ondersteunen organisaties dan ook graag bij hun ontwikkeling op het gebied van wendbaarheid. Wilt u een verkennend gesprek over wendbaar werken in uw organisatie? Of bent u benieuwd naar hoe wij andere organisaties al hebben geholpen om met het thema wendbaar werken aan de slag te gaan? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs.

 

Contact

Lisa Kuiper, adviseur

Bestuur & Organisatie

06 - 82 53 27 02 / lisa.kuiper@bmc.nl

Caelly Kluver, adviseur

Bestuur & Organisatie

06 - 30 16 61 17 / caelly.kluver@bmc.nl

Anne Willemsen, adviseur

Bestuur & Organisatie

06 - 46 68 05 32 / anne.willemsen@bmc.nl

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingBezoekadres:

Databankweg 26,

3821 AL Amersfoort

Postadres:

Postbus 490

3800 AL Amersfoort

 

Tel.nr.(033) 496 52 00

www.bmc.nl

info@bmc.nl


Meer nieuws

Training en opleiding

Whitepapers

Advies en onderzoek

Onze bloggers