of 59244 LinkedIn

Zet met 1000 euro subsidie de volgende stap in uw carrière

Zet met 1000 euro subsidie de volgende stap in uw carrière. Werkt u drie jaar of langer in dezelfde functie bij hetzelfde Rijksonderdeel en bent u toe aan de volgende stap in uw carrière?
Bestuursacademie Nederland Reageer

Werkt u drie jaar of langer in dezelfde functie bij hetzelfde Rijksonderdeel en bent u toe aan de volgende stap in uw carrière? Met de scholingsregeling Blik vooruit van het A+O fonds Rijk krijgt u tot € 1.000,- subsidie voor een cursus of opleiding. U kunt de subsidie ook gebruiken voor het behalen van een Ervaringscertificaat (EVC-traject).

Ruim 1.400 Rijksmedewerkers maakten al gebruik van deze subsidieregeling. U mag zelf een cursus of opleiding kiezen, zolang deze maar is gericht op het ontwikkelen van uw loopbaan. Voorwaarde is wel dat u nog niet eerder aan de regeling meedeed, want u kunt slechts één keer gebruikmaken van deze subsidie om uw carrière vooruit te helpen. Meer informatie leest u in de voorwaarden.


Samen met de Bestuursacademie

Maakt u de volgende stap in uw loopbaan? Doe dat samen met de  Bestuursacademie Nederland. Met een compleet pakket aan vakopleidingen en praktijkgerichte cursussen helpen we jaarlijks duizenden medewerkers binnen de overheid verder in hun loopbaan. Bekijk ons aanbod. Op onze site vindt u ook informatie over andere subsidieregelingen.
 
De regeling geldt tot en met 31 december 2018. De sluitingsdatum wordt vervroegd wanneer het beschikbare budget is uitgeput. Wacht dus niet te lang en schrijf u vandaag nog in.


Opleidingsadvies?

Wilt u graag een opleidingsadvies of heeft u vragen? Neem contact op met onze opleidingsadviseurs via telefoonnummer 035 - 20 04 883. Zij zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl of 035 – 760 48 50.

Start binnenkort

Bloggers

Whitepapers

 • Overtuigen is ‘iemand met bewijzen tot andere gedachten brengen’, lezen we in de...

  Overtuigen

  Overtuigen is ‘iemand met bewijzen tot andere gedachten brengen’, lezen we in de...
 • Presenteren. Het woord heeft het al in zich. Het gaat om het geven van een presentje aan je...

  Presenteren

  Presenteren. Het woord heeft het al in zich. Het gaat om het geven van een presentje aan je...
 • Veel vraagstukken zijn zo complex dat er vanuit verschillende belangen en disciplines naar...

  Procesbegeleiden

  Veel vraagstukken zijn zo complex dat er vanuit verschillende belangen en disciplines naar...

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.