of 64277 LinkedIn

Wie is jouw favoriete collega van het jaar?

Wie is jouw favoriete collega van het jaar? Hoe zorg ik ervoor dat zij/hij kans maakt op een mooie prijs?
Bestuursacademie Nederland Reageer

Er is altijd wel een collega die fantastisch werk verzet, maar daar eigenlijk te weinig waardering voor krijgt. Ken jij zo’n ambtenaar en gun je hem of haar een gratis Masterclass én onze felbegeerde trofee? Lees dan snel verder!

De Favoriete collega van het jaar-verkiezing 

Heb je een collega op wie jij dit jaar altijd kon rekenen? Een collega die fantastische (maatschappelijke) resultaten behaald heeft? Of een collega die zichzelf buitengewoon ontwikkeld heeft? Met onze Favoriete collega van het jaar-verkiezing kun je jouw favoriete collega eens goed in het zonnetje zetten! Door je collega te nomineren voor de verkiezing, maakt hij of zij kans op een Masterclass naar keuze én onze felbegeerde trofee! Een overzicht van de geselecteerde Masterclasses vind je hier.
 

Hoe zorg ik dat mijn favoriete collega kans maakt op deze mooie prijs? 

Door ons op Facebook of LinkedIn te vertellen wie jouw favoriete collega is en waarom hij of zij zo speciaal is. Dat kun je tot en met 12 februari 2021 doen. Je nomineert je collega door onder ons Facebook- of LinkedInbericht over deze verkiezing:

  • Je collega te taggen; 
  • En in je reactie in een paar regels uit te leggen waarom hij of zij je favoriete collega is. 


Op basis van de beste en leukste motivatie kiezen wij een winnaar of winnares.* 
 

Wanneer is de prijsuitreiking? 

Op 2 maart 2021 maken we de Favoriete collega van het jaar in een video bekend, dus houd onze Facebook- en/of LinkedInpagina goed in de gaten!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Meer weten over onze trainingen en opleidingen?

Kijk op onze website www.bestuursacademie.nl.

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl

Whitepapers

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.