of 62812 LinkedIn

Verander mee met de wereld om je heen: volg een opleiding op Masterniveau

Verander mee met de wereld om je heen: volg een opleiding op Masterniveau
Bestuursacademie Nederland Reageer

Steeds meer overheidsprofessionals zijn hoger opgeleid. Waarom? Omdat alle veranderingen en ontwikkelingen in de samenleving daarom vragen. Lees wat de voordelen zijn van een opleiding op Masterniveau!

Meeveranderen met de samenleving

Als overheidsprofessional heb je continu te maken met ontwikkelingen in de samenleving. Deze ontwikkelingen hebben invloed op jouw dagelijkse werkzaamheden en leiden tot complexe vraagstukken die nieuwe en creatieve oplossingen nodig hebben. Door jezelf te blijven ontwikkelingen kun je hier goed op inspelen en echt het verschil maken binnen jouw organisatie, gemeente of regio. 
 

De voordelen van een opleiding op Masterniveau 

Een opleiding op Masterniveau biedt je de mogelijkheid om:

 • jezelf op hoog niveau te specialiseren in een bepaald onderwerp of vakgebied
 • je kennis te verdiepen en jezelf nog verder te professionaliseren, zodat je kunt doorgroeien of je kans kunt vergroten op een leidinggevende functie 
 • je kennis te verbreden, zodat je aan de slag kunt in een nieuw vakgebied

 

Ook zul je door het verbreden van je theoretische kennis in staat zijn om bepaalde keuzes en aanpakken beter te onderbouwen. Bovendien volg je de opleiding met mensen uit andere organisaties. Dat maakt het mogelijk om waardevolle kennis met elkaar te delen, inspirerende discussies te voeren en meteen je netwerk uit te breiden. 
 

Welke soorten Masteropleidingen zijn er? 

We bieden verschillende soorten programma’s op Masterniveau aan. Van deelprogramma’s tot volledige opleidingen:

 • Masterclass
  Een programma van 3 maanden waarin 1 specifiek onderwerp of thema aan bod komt, zodat je jezelf in korte tijd op hoog niveau kunt specialiseren. Na een succesvolle afronding ontvang je mogelijk vrijstelling binnen een aantal erkende Masteropleidingen. 
 • Executive Master
  Een programma van 4 tot 9 maanden waarin je werkt aan je interpersoonlijke vaardigheden. Je analyseert je eigen functioneren en bekijkt hoe je op basis van jouw kwaliteiten jezelf kunt verbeteren.
 • Professional Master
  Een samenstelling van 2, 3 of 4 Masterclasses (minimaal 6 maanden tot maximaal 1 jaar) rondom 1 thema. Ook dit programma levert je mogelijk vrijstellingen op in een erkende Master.
 • Master
  Een officiële Masteropleiding waarin je zo breed mogelijk wordt opgeleid en waarmee je een erkende Mastergraad behaalt.


Overtuigd om een opleiding op Masterniveau te gaan volgen?

Wij zorgen ervoor dat jij als overheidsprofessional kunt blijven inspelen op de veranderende vraag vanuit de samenleving. Daarvoor hebben we een interessant opleidingsaanbod op Masterniveau samengesteld. Het volledige aanbod vind je hier. Wil je advies over welke opleiding het beste bij je past? Dan denken onze opleidingsadviseurs graag met je mee. Je kunt hen bereiken via 035 – 7 604 850 of info@bestuursacademie.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Meer weten over onze trainingen en opleidingen?

Kijk op onze website www.bestuursacademie.nl.

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl of 035 – 760 48 50.

Bloggers

Whitepapers

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.