of 59130 LinkedIn

Regie over loopbaanontwikkeling, mobiliteit en vakmanschap

Regie over loopbaanontwikkeling, mobiliteit en vakmanschap
Reageer

Houd de regie over uw eigen loopbaan.

Door decentralisaties en de verschuiving van verantwoordelijkheden tussen overheid, burgers en bedrijven verandert uw rol als ambtenaar. Om aan te sluiten bij de organisatieontwikkeling en de gewenste flexibilisering en dynamiek, is het van belang dat u zelf de regie neemt over uw loopbaanontwikkeling, mobiliteit en vakmanschap.

Een EVC-procedure van EVC Centrum Nederland kan u hierbij helpen. Via een EVC-procedure worden uw ervaring, kennis en kunde vastgelegd in een Ervaringscertificaat. Met dit Ervaringscertificaat heeft u objectief laten vastleggen wat u waard bent. Hiermee is een officieel erkend diploma vaak dichterbij dan u zelf had gedacht. Zo bent u beter voorbereid op de toekomst en de mogelijke veranderingen in uw werk. Schrijf u uiterlijk 31 juli in voor een EVC-procedure en ontvang € 140,- korting op het inschrijfgeld.

 

Wat is een EVC-procedure?

Een EVC-procedure maakt zichtbaar over welke kennis en vaardigheden u beschikt, door uw opleidingen, trainingen en werkervaring bij elkaar op te tellen. Dit resulteert in een Ervaringscertificaat.

 

Voordelen van een Ervaringscertificaat: 

 • U vergroot uw loopbaanmogelijkheden en promotiekansen.
 • U kunt objectief aantonen wat uw niveau is, bijvoorbeeld tijdens een (interne) sollicitatie.
 • Een EVC-procedure levert u vrijstellingen op in een opleiding. Zo bespaart u tijd en geld. 

 

Nu tijdelijk € 140,- korting op inschrijfgeld

Deze maand is een EVC-procedure extra aantrekkelijk. Wanneer u zich uiterlijk 31 juli inschrijft, ontvangt u namelijk € 140,- korting op het inschrijfgeld. Mis deze kans niet en schrijf u nu meteen in.
 
EVC Centrum Nederland is de grootste erkende EVC-aanbieder van Nederland en daarnaast Hofleverancier EVC voor gemeenten. EVC Centrum Nederland is op de hoogte van alle competentieprofielen binnen de sector en hanteert monitorings- en evaluatieactiviteiten die op verbetering gericht zijn.

 

Subsidie A+O fonds Gemeenten

Via het A+O fonds Gemeenten komt u mogelijk in aanmerking voor de subsidies Start kwalificatieregeling (individuen) of de Impulsregeling (organisaties/groepstrajecten). Kijk voor een volledig overzicht op de website van het A+O fonds Gemeenten.

 

Meer informatie

Wilt u eerst meer weten over wat een EVC-procedure precies inhoudt of wilt u een afspraak maken met een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 035-750 61 95 of e-mail info@evc-centrum-nederland.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl of 035 – 760 48 50.

Start binnenkort

Bloggers

Whitepapers

 • Overtuigen is ‘iemand met bewijzen tot andere gedachten brengen’, lezen we in de...

  Overtuigen

  Overtuigen is ‘iemand met bewijzen tot andere gedachten brengen’, lezen we in de...
 • Presenteren. Het woord heeft het al in zich. Het gaat om het geven van een presentje aan je...

  Presenteren

  Presenteren. Het woord heeft het al in zich. Het gaat om het geven van een presentje aan je...
 • Veel vraagstukken zijn zo complex dat er vanuit verschillende belangen en disciplines naar...

  Procesbegeleiden

  Veel vraagstukken zijn zo complex dat er vanuit verschillende belangen en disciplines naar...

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.