of 58952 LinkedIn

Ontwikkel je netwerk met onze nieuwe game

Ontwikkel je netwerk met onze nieuwe game. Samen met andere jonge overheidsprofessionals vernieuwende oplossingen bedenken voor complexe vraagstukken
Bestuursacademie Nederland Reageer

Ben jij een jonge ambtenaar? Houd je wel van een uitdaging? En lijkt het je leuk om samen met andere jonge overheidsprofessionals vernieuwende oplossingen te bedenken voor complexe vraagstukken? Mis dan onze game niet! Ik schrijf me in

Speciaal voor jonge overheidsprofessionals

FUTUR en Bestuursacademie Nederland hebben in samenwerking met de gemeente Tilburg een inspirerende game ontwikkeld voor jonge overheidsprofessionals. In teams ga je aan de slag met een realistische casus over de Omgevingswet, waarbij je wordt uitgedaagd, geïnspireerd en geactiveerd om je innovatiekracht en leiderschaps- en samenwerkingsvaardigheden te verbeteren.

Een dag lang ga je met elkaar de strijd aan om het meest innovatieve idee voor het vraagstuk te bedenken. Je wordt hierbij begeleid door ervaren trainers en deskundigen van Bestuursacademie Nederland. Aan het einde van de dag pitchen jullie je ideeën en oplossingen en wordt de winnaar bekendgemaakt. 


Praktische informatie

Datum: 6 november 2019
Locatie: LocHal in Tilburg
Kosten: 199 euro (= inclusief koffie/thee, lunch en borrel)


Meer weten?

Ben je enthousiast geworden? Maar wil je graag wat meer informatie over het programma? Klik dan hier.


Inschrijven?

Er zijn 100 tickets te vergeven dus schrijf je snel in want vol = vol.

 

INSCHRIJVEN

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl of 035 – 760 48 50.

Start binnenkort

Bloggers

Whitepapers

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!