of 59244 LinkedIn

NVVB Congres op 18 en 19 april

NVVB Congres op 18 en 19 april. Het thema van dit jaar is Bestemming Burgerzaken
Bestuursacademie Nederland Reageer

Komt u ook naar het NVVB Congres op 18 en 19 april 2018 in het NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout? De Bestuursacademie is er natuurlijk ook en we heten u graag welkom in stand 4.

Het thema van dit jaar is Bestemming Burgerzaken. Dit speelt in op het streven naar een vriendelijke en professionele dienstverlening in een tijd van digitalisering en verandering. Hoe zorgt u als gemeente voor een balans tussen regels en menselijkheid? Welke volgende stap is nodig om de dienstverlening verder te ontwikkelen, zodat die aansluit bij de ontwikkelingen van morgen?

 
Zoek ons op bij stand 4 en laat u uitgebreid informeren over wat de Bestuursacademie op dit gebied voor u kan betekenen. Samen met klanten en partners bouwt de Bestuursacademie Nederland mee aan de professionalisering van overheidsorganisaties en spelen we in op veranderingen in de toekomst. Bekijk ons volledig opleidingsaanbod.
 
Het congresprogramma is divers met verschillende sprekers en workshops. Zo kunt u op de eerste dag onder meer luisteren naar de lezingen ‘Geen tijdperk van verandering, maar een verandering van tijdperk’ door hoogleraar Transities & Transitiemanagement, Jan Rotmans en ‘Van goed naar goud’ door ex-bondscoach van het Nederlands dameshockeyteam, Marc Lammers.
 
Op tweede dag spreekt onder meer cybersecurity onderzoeker, Rolf van Wegberg over het actuele onderwerp ‘Burgerzaken & Blockchain’. U hebt beide dagen bovendien de keus uit veel interessante workshops om aan deel te nemen.
 
De eerste dag eindigt met een feest in strandclub Bries in Noordwijk. Victor Mids, illusionist en arts en bekend van het tv-programma Mindf*ck, sluit de tweede dag af. Hij brengt illusie en wetenschap op een unieke manier bij elkaar. Niets is wat het lijkt!
 
Op nvvb.nl vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl of 035 – 760 48 50.

Start binnenkort

Bloggers

Whitepapers

 • Overtuigen is ‘iemand met bewijzen tot andere gedachten brengen’, lezen we in de...

  Overtuigen

  Overtuigen is ‘iemand met bewijzen tot andere gedachten brengen’, lezen we in de...
 • Presenteren. Het woord heeft het al in zich. Het gaat om het geven van een presentje aan je...

  Presenteren

  Presenteren. Het woord heeft het al in zich. Het gaat om het geven van een presentje aan je...
 • Veel vraagstukken zijn zo complex dat er vanuit verschillende belangen en disciplines naar...

  Procesbegeleiden

  Veel vraagstukken zijn zo complex dat er vanuit verschillende belangen en disciplines naar...

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.