of 60220 LinkedIn

Meedoen aan de Meester in je Werk-week?

Meedoen aan de Meester in je Werk-week? Dé landelijke actieweek bij gemeenten over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap.
Bestuursacademie Nederland Reageer

Van 12 t/m 16 november 2018 organiseert het A+O fonds weer de Meester in je Werk-week. Dit is dé landelijke actieweek bij gemeenten over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap. In het hele land vinden er in deze week tal van activiteiten plaats.

Het A+O fonds ondersteunt gemeenten deze week met maar liefst 180 workshops, trainingen en activiteiten. U kunt voor uw gemeente een door het A+O fonds gefinancierde workshop aanvragen.Ook Bestuursacademie Nederland verzorgt een aantal interessante workshops:


- Burgergericht denken
- Cybersecurity Awareness: bewust van je eigen weggeefgedrag
- Persoonlijk ondernemerschap in een politieke omgeving
- Het goede gesprek
- Van sociaal naar effectief netwerken
- Nudging: onbewust beïnvloeden als beleidsinstrument
- Politieke antenne
- Programmagericht werken
- Samenwerken: de kracht van relatie
- Scenario denken: van glazen bol naar strategisch denken
- Veranderprocessen: gewoon doen! 


Studieadvies op locatie

Wilt u als overheidsorganisatie uw medewerkers motiveren om zich bij te scholen? Maar merkt u ook dat medewerkers vaak verdwalen in het grote aanbod van opleidingen en trainingen? Dan kan een studieadviseur van Bestuursacademie Nederland u daarbij helpen. Speciaal voor de Meester in je Werk-week komen onze studieadviseurs kosteloos bij u op locatie om uw medewerkers van een passend studieadvies te voorzien. Zo krijgen uw medewerkers inzicht in hun mogelijkheden. De adviseur weet als geen ander welke opleidingen daarbij aansluiten. Ook kunnen medewerkers vragen stellen, bijvoorbeeld over toelatingseisen of vrijstellingen.

 

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Yvette Post: 06 531 64 761, ypost@bestuursacademie.nl

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Meer weten over onze trainingen en opleidingen?

Kijk op onze website www.bestuursacademie.nl.

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl of 035 – 760 48 50.

Bloggers

Whitepapers

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!