of 62812 LinkedIn

Leestip: Persoonlijke effectiviteit

Leestip: Persoonlijke effectiviteit. Je persoonlijke effectiviteit vergroten. Praktische handvatten
Bestuursacademie Nederland Reageer

Ontdek jouw route naar succes.
Wil je assertiever en resultaatgerichter worden en de balans vinden tussen werk en privé? Het boek Persoonlijke effectiviteit van Kiki Eikhout is een must-have voor iedereen die op zoek is naar persoonlijk succes in zijn of haar leven.

Je persoonlijke effectiviteit vergroten

Wat kun je doen om jouw persoonlijke effectiviteit te vergroten? En wat kun je beter laten? Dit praktische boek houdt je als lezer een spiegel voor, zodat je inzicht krijgt in je eigen gedrag. Daarbij krijg je handvatten aangereikt om je bevindingen te vertalen naar persoonlijke groei. Auteur Kiki Eikhout is een ervaren trainer en coach, die voor veel verschillende organisaties werkt en dagelijks te maken heeft met mensen die hun persoonlijke effectiviteit willen vergroten. Haar boek staat dan ook vol met voorbeelden uit de praktijk. Voorbeelden die je gegarandeerd zult herkennen en direct succesvol leert toepassen. Want wat in de praktijk keer op keer bij verschillende organisaties werkt, werkt ook voor jou.
 

Praktische handvatten

Je wordt begeleid in jouw persoonlijke groei, maar je moet het natuurlijk wel zelf doen. Daarom vind je in het boek verschillende reflectieve vragen en modellen waarmee je jezelf goed kunt analyseren. Daarnaast leer je hoe je het beste aan jezelf kunt werken. Je leert bijvoorbeeld hoe je assertiever en resultaatgerichter wordt, beter met tegenslagen en veranderingen kunt omgaan en een betere balans tussen je werk en privéleven creëert. Zo kun jij straks het beste uit jezelf en jouw carrière halen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Meer weten over onze trainingen en opleidingen?

Kijk op onze website www.bestuursacademie.nl.

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl of 035 – 760 48 50.

Bloggers

Whitepapers

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.