of 62812 LinkedIn

Kwaliteitscriteria voor een professionele uitvoering van de WOZ

Kwaliteitscriteria voor een professionele uitvoering van de WOZ
Bestuursacademie Nederland Reageer

De Waarderingskamer vindt het erg belangrijk dat medewerkers die WOZ-werkzaamheden uitvoeren bij gemeenten en bedrijven vakbekwaam zijn. Daarom heeft de Waarderingskamer in samenwerking met de Landelijke Vereniging voor Lokale Belastingen (LVLB) en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) heel duidelijk geformuleerd wat deze vakbekwaamheid inhoudt. De vakbekwaamheid wordt getoetst met een officieel examen. Heb je in jouw werk te maken met de WOZ? Dan wil je vast weten wat dit allemaal voor jou betekent.

In deze whitepaper lees je waarom het zo belangrijk is dat je als WOZ-medewerker aan de kwalificatiecriteria voldoet. We hebben de specialisatiemogelijkheden binnen de WOZ voor je op een rij gezet en vertellen je wat de kwalificatiecriteria zijn die aansluiten op jouw rol. Op pagina 11 vind je een overzicht van de leerpaden die je kunt volgen om extra goed voorbereid te zijn op het officiële WOZ-examen.

 

Download hier de whitepaper

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Meer weten over onze trainingen en opleidingen?

Kijk op onze website www.bestuursacademie.nl.

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl of 035 – 760 48 50.

Bloggers

Whitepapers

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.