of 59082 LinkedIn

In september start het opleidingsseizoen weer. Bent u klaar voor de toekomst?

In september start het opleidingsseizoen weer. Bent u klaar voor de toekomst?
Bestuursacademie Nederland Reageer

In september start het opleidingsseizoen weer. Een mooie aanleiding om uw huidige competenties eens onder de loep te nemen en op een rijtje te zetten waarin u zich nog verder kunt verbeteren. Blijf stappen maken en zorg dat u op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen in uw vakgebied. Dit is niet alleen leuk en interessant, het maakt u ook waardevoller voor uw organisatie.

Schrijf u snel in voor een van onze erkende MBO-, HBO- of Masteropleidingen of trainingen en zorg dat u de boot niet mist! Bekijk ons complete opleidingsaanbod per niveau of per vakgebied.


Waarom kiezen voor Bestuursacademie Nederland?

  • Grootste opleider voor het openbaar bestuur
  • Voor én door de overheid
  • Ruim 50 jaar kennis en ervaring
  • Les van professionals uit de praktijk
  • Onze studenten beoordelen ons met een 8,5


Levenlanglerenkrediet

Een van onze erkende HBO-opleidingen volgen, maar is dat financieel even lastig? Dan kunt u gebruikmaken van studiefinanciering met het levenlanglerenkrediet.


Persoonlijk advies op maat

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Onze adviseurs geven u graag een persoonlijk studieadvies. Neem contact met ons op via 035 - 760 48 50 of info@bestuursacademie.nl

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl of 035 – 760 48 50.

Bloggers

Whitepapers

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!