of 59130 LinkedIn

In 1 dag weer helemaal op de hoogte

In 1 dag weer helemaal op de hoogte. De eerstvolgende Actualiteitendag is de Actualiteitendag Algemene Wet Bestuursrecht (Awb) op 6 november in Utrecht
Reageer

In een sector die zo enorm in ontwikkeling is, is het soms lastig om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen. Daarom organiseert Bestuursacademie Nederland elk jaar Actualiteitendagen voor verschillende vakgebieden. Zo bent u in 1 dag weer op de hoogte van wat er speelt in uw vakgebied.

Naar welke Actualiteitendag komt u?

Bestuursacademie Nederland heeft voor het komende cursusjaar maar liefst 15 Actualiteitendagen gepland staan, in verschillende regio’s. Grote kans dus dat er ook een Actualiteitendag bij zit die aansluit bij uw vakgebied.

De eerstvolgende Actualiteitendag is de Actualiteitendag Algemene Wet Bestuursrecht (Awb) op 6 november in Utrecht. Of misschien is de populaire Actualiteitendag Invordering iets voor u. U kunt deze Actualiteitendag op 5 verschillende data bijwonen, in 5 verschillende regio’s. Maar ook als u uw kennis van Omgevingsrecht of de WMO wilt opfrissen, zit u bij ons goed.

Bekijk hier een volledig overzicht van de Actualiteitendagen die dit cursusjaar gepland staan.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl of 035 – 760 48 50.

Start binnenkort

Bloggers

Whitepapers

 • Overtuigen is ‘iemand met bewijzen tot andere gedachten brengen’, lezen we in de...

  Overtuigen

  Overtuigen is ‘iemand met bewijzen tot andere gedachten brengen’, lezen we in de...
 • Presenteren. Het woord heeft het al in zich. Het gaat om het geven van een presentje aan je...

  Presenteren

  Presenteren. Het woord heeft het al in zich. Het gaat om het geven van een presentje aan je...
 • Veel vraagstukken zijn zo complex dat er vanuit verschillende belangen en disciplines naar...

  Procesbegeleiden

  Veel vraagstukken zijn zo complex dat er vanuit verschillende belangen en disciplines naar...

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.