of 64204 LinkedIn

Het nieuwe opleidingsseizoen start bijna!

Het nieuwe opleidingsseizoen start bijna! Wat zijn jouw plannen na de zomer?
Bestuursacademie Nederland Reageer

Ben je klaar om na de zomervakantie weer het maximale uit jezelf te halen? Dat komt goed uit, want in september start het nieuwe opleidingsseizoen. Wij helpen je graag verder in je ontwikkeling, zodat je net dat stapje extra kunt zetten!

Wat zijn jouw plannen na de zomer?

Kijk jij in de zomer ook altijd terug op het afgelopen halfjaar? Even terugdenken aan de leuke en de minder leuke momenten, bekijken welke stappen je hebt gezet in je carrière en nadenken over je toekomstplannen. Wat wil je de komende periode (anders) gaan doen? Zijn er onderwerpen waarover je graag meer wilt leren of vaardigheden die je verder wilt ontwikkelen?
 

Zorg dat je klaar bent voor de toekomst

Nieuwe dingen leren is leuk, interessant en het maakt je ook nog eens waardevoller voor je organisatie. Zeker als overheidsprofessional! Onze samenleving blijft veranderen. Vooral nu. Vanwege het coronavirus, maar ook door de energietransitie en de komst van de Omgevingswet. Het is belangrijk dat je op de hoogte blijft van de actuele ontwikkelingen en dat je hier effectief mee leert omgaan in je werk. Wij helpen je daar graag bij. Samen zorgen we ervoor dat je meeverandert met de wereld om je heen en je klaar bent voor de toekomst.
 

Waarom een opleiding of training volgen bij de Bestuursacademie?

Dankzij ons brede netwerk weten we precies wat er binnen de overheid speelt en wat jij als overheidsprofessional nodig hebt. Hierdoor hebben we ook voor het studiejaar 2021-2022 weer een compleet opleidingsaanbod kunnen samenstellen dat aansluit op de laatste ontwikkelingen. Het aanbod bestaat uit praktijkgerichte opleidingen en trainingen waarin je niet alleen je kennis verbreedt, maar ook professionele vaardigheden ontwikkelt. Bovendien krijg je les van docenten die zelf werkzaam zijn in het vakgebied. Zij kunnen de lesstof heel duidelijk uitleggen met behulp van herkenbare voorbeelden uit de praktijk.

Ook kun je zelf bepalen waar je een opleiding volgt. Het grootste deel van onze opleidingen wordt klassikaal (en coronaproof) aangeboden op verschillende leslocaties in heel Nederland. Volg je een opleiding liever vanuit huis? Dan kun je kiezen voor een opleiding via onze virtual classroom of e-learning. Merk je tijdens je opleiding dat de gekozen variant toch niet bij jou past? Dan bieden we je de switchgarantie: per module kun je zonder extra administratiekosten switchen van opleidingsvariant. Houd er bij een wissel van e-learning naar klassikaal onderwijs wel rekening mee dat je arrangementskosten (kosten voor de leslocatie, eten en drinken, enzovoort) moet betalen. 
 

Opleidingstraject op maat

Zijn er binnen jouw organisatie meerdere collega’s die kennis willen opdoen over een specifiek onderwerp of bepaalde vaardigheden willen aanleren? Je kunt bij ons een opleidingstraject op maat laten ontwikkelen. Op basis van jullie wensen en leervragen ontwikkelen we een interessant opleidings- of trainingsprogramma dat we bij jullie op locatie kunnen verzorgen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 035 - 7 604 860 of incompany@bestuursacademie.nl.
 

Bekijk het opleidingsaanbod

We hebben voor het studiejaar 2021-2022 weer een mooi vernieuwd aanbod weten samen te stellen. Benieuwd wat je kunt verwachten? Hierbij een greep uit de opleidingen en trainingen die momenteel populair zijn: 


Het volledige opleidingsaanbod met trainingen en opleidingen op MBO-, HBO- en Masterniveau vind je op de website. Heb je nog vragen over een opleiding of training of heb je hulp nodig bij je keuze of inschrijving? Onze opleidingsadviseurs staan voor je klaar en zijn bereikbaar via 035 20 04 025 of info@bestuursacademie.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Meer weten over onze trainingen en opleidingen?

Kijk op onze website www.bestuursacademie.nl.

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl

Whitepapers

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.