of 62812 LinkedIn

De Kennisscan Awb

De Kennisscan Awb. De Algemene wet bestuursrecht (Awb) werkt door in elke functie binnen de overheid
Bestuursacademie Nederland Reageer

De Algemene wet bestuursrecht (Awb) werkt door in elke functie binnen de overheid. Daarom moet iedere overheidsprofessional weten wat deze wet inhoudt. Hebben jij en je collega’s voldoende kennis van de Awb? Test het met de kennisscan!

Test je kennis van de Awb 

Met onze Kennisscan Awb ontdekken jij en je collega’s hoeveel kennis jullie van de Awb bezitten en op welke punten het beter kan. Met multiplechoicevragen testen we online jullie algemene basiskennis van de wet, maar ontdek je ook hoe het zit met diepere, specifieke kennis. De scan is hierdoor geschikt voor zowel startende als ervaren medewerkers. 

De kennisscan is ontwikkeld door onze docenten, die zelf werken bij een gemeente of provincie. Hierdoor sluit de scan volledig aan op jouw praktijk. Hij geeft een goed beeld van de mate waarin jij en je team de kennis bezitten die echt nodig is om je werk binnen de overheid succesvol uit te voeren. 
 

Aanmelden voor de gratis Kennisscan Awb

Je kunt jouw team aanmelden voor de Kennisscan Awb door een mail te sturen naar incompany@bestuursacademie.nl. Wij nemen dan contact met je op om het opstarten van de scan te regelen. Je kunt kosteloos deelnemen aan de kennisscan.
 

Samen jullie kennis van de Awb verder ontwikkelen? 

Komen er een aantal ontwikkelpunten naar voren uit de scan waar jullie als team graag aan willen werken? Dan kunnen wij eventueel helpen met een trainingsprogramma op maat, dat volledig aansluit op jullie wensen en leerbehoeften. Wil je meer weten over de mogelijkheden hiervan? Of heb je nog vragen over de Kennisscan Awb? We helpen je graag via telefoonnummer 035 – 7 604 860 of e-mailadres incompany@bestuursacademie.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Meer weten over onze trainingen en opleidingen?

Kijk op onze website www.bestuursacademie.nl.

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl of 035 – 760 48 50.

Bloggers

Whitepapers

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.