of 64621 LinkedIn

Creëer een growth mindset

Creëer een growth mindset. Wat is een growth mindset en wat heb je eraan?
Bestuursacademie Nederland Reageer

Gratis via Online Academy. 

Wil jij de beste versie van jezelf worden? Dan haal je veel voordeel uit een growth mindset. En die ontwikkel je nu gratis in de online cursus Growth Mindset via Online Academy!

Wat is een growth mindset en wat heb je eraan?

Hoe vaak denk jij ‘dat kan ik niet’ of ‘daar ben ik niet goed in, dus dat doe ik liever niet’? Dat is waarschijnlijk je fixed mindset die voor zijn beurt spreekt. We zijn snel geneigd om te denken dat we vanuit onszelf over bepaalde talenten beschikken en dat we andere competenties, die ons minder makkelijk afgaan, nooit goed zullen bezitten. Maar dat is niet waar. Elke dag kun je werken aan je competenties en daarin groeien. Je hebt er alleen wel een growth mindset voor nodig.

Heb je een growth mindset, dan zie je in de dagelijkse praktijk continu leermomenten. Kritiek is voor jou een vorm van advies en elke uitdaging is een kans om te leren. Hierdoor is het mogelijk om je competenties te blijven ontwikkelen en verbeteren en kun je elke dag beter worden in wat je doet. Zo haal je het maximale uit jezelf.
 

Ontwikkel je eigen growth mindset 

Als overheidsprofessional kun je al helemaal niet stil blijven staan. Wil je daarom jouw lerende vermogen vergroten, zodat je jezelf continu kunt ontwikkelen en verbeteren om nog succesvoller te zijn als persoon én in je werk? Via de online cursus Growth Mindset bieden wij je de kans om je eigen growth mindset te creëren. Na deze training durf je uit je comfortzone te stappen en uitdagingen aan te grijpen als leermomenten. Je kunt constructief omgaan met feedback van collega’s en bent in staat om te leren van hun successen.
 

Sluit nu gratis een abonnement af

Dankzij ons partnerschap met Online Academy kunnen wij jou gratis de online cursus Growth Mindset aanbieden. Om je hiervoor aan te melden, doorloop je de volgende stappen: 

  1. Ga via onderstaande button naar www.onlineacademy.nl/aanmelden;
  2. Vul je gegevens in en selecteer onder het kopje ‘Kies je abonnement/betaling’ de optie ‘Growth Mindset’;
  3. Nadat je op afronden hebt geklikt, ontvang je een e-mail om een persoonlijk wachtwoord in te stellen en kun je aan de slag met jouw growth mindset!


Aanmelden voor Growth Mindset

Heb je vragen over de cursus Growth Mindset of hulp nodig bij je aanmelding? Dan kun je contact met ons opnemen via info@bestuursacademie.nl of 035 20 04 907.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Meer weten over onze trainingen en opleidingen?

Kijk op onze website www.bestuursacademie.nl.

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl

Whitepapers

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.