of 64740 LinkedIn

Boost je talent voor een mooie toekomst bij de overheid

Boost je talent voor een mooie toekomst bij de overheid. Groei op persoonlijk en professioneel vlak
Bestuursacademie Nederland Reageer

Hoe zie jij als jonge overheidsprofessional de toekomst voor je? Vanaf januari ontdek je in onze training Boost Je Talent wat je écht wilt, groei je op persoonlijk en professioneel vlak en geef je richting aan je verdere carrière.

Geef richting aan je toekomst op basis van je talenten

Als jonge professional ben je vaak nog zoekende naar jouw precieze rol binnen de organisatie. Je wilt impact maken en ondertussen jezelf graag verder ontwikkelen, zodat je in de toekomst mooie stappen kunt zetten. Onzekerheden en complexe situaties kunnen daarbij in de weg staan. Wil je een toekomst voor jezelf creëren die past bij jouw motivatie(s) en talenten en beter leren omgaan met lastige situaties? Vanaf januari kun je je aanmelden voor onze training Boost Je Talent waarin wij je de handvatten aanreiken om verder te komen.
 

Boost je talent in een intensieve training

Tijdens deze tweedaagse training zal een keynote spreker je helpen om je blik te verruimen. Je gaat op zoek naar wat je echt belangrijk vindt, wat je motiveert in het leven en wat je talenten zijn. Dat doe je door het stellen van vragen aan jezelf en door in gesprek te gaan met de andere deelnemers. Op basis van je nieuwe inzichten kijk je hoe je jouw drijfveren en talenten kunt toepassen in je functie en bepaal je een richting voor je verdere ontwikkeling. Vervolgens ga je aan de slag met het Personal Business Model. Je stelt een professionele strategie op waarin je aangeeft hoe je jouw beoogde carrièredoelen gaat behalen. Dit model zal je nog lang sturing geven bij het maken van professionele beslissingen. 
 

Het resultaat

Na de training Boost Je Talent heb je een veel duidelijker beeld van wat jou drijft en motiveert en weet je hoe je dit tot uiting kunt brengen in je houding. Je bent je bewust van je talenten en kunt makkelijker professionele keuzes maken. Daarnaast ben je in staat om creatieve oplossingen te bedenken, waardoor je beter kunt omgaan met obstakels, onzekerheden en snelle veranderingen in de wereld en in jouw organisatie. En je kunt ook nog eens anderen helpen om te groeien! 
 

Meer informatie over de training Boost Je Talent

In januari verschijnt de training op onze website en kun je je inschrijven. Houd onze website en social media in de gaten voor meer informatie.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Meer weten over onze trainingen en opleidingen?

Kijk op onze website www.bestuursacademie.nl.

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl

Whitepapers

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.