of 58952 LinkedIn

Bezoek de Centrale Raad van Beroep

Bezoek de Centrale Raad van Beroep. De Raad oordeelt in hoger beroep over geschillen op het terrein van de sociale verzekeringen, sociale voorzieningen en ambtenarenzaken. Benieuwd hoe dat allemaal in zijn werk gaat?
Bestuursacademie Nederland Reageer

De Centrale Raad van Beroep in Utrecht is een van de drie hoogste bestuursrechters van Nederland. De Raad oordeelt in hoger beroep over geschillen op het terrein van de sociale verzekeringen, sociale voorzieningen en ambtenarenzaken. Benieuwd hoe dat allemaal in zijn werk gaat? Vraag informatie aan over het incompany programma Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienst (JKSD).

Incompany programma Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienst (JKSD)

Ons incompany programma Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienst (JKSD) biedt een totaalaanbod van hoog niveau. Alle wetten en regelingen die relevant zijn bij de uitvoering van de Participatiewet en voorliggende voorzieningen komen aan bod. Een bezoek aan de Centrale Raad van Beroep kan deel uitmaken van het programma. Hierbij leert u welke onderdelen van uw werk van belang zijn om met succes een rechterlijke toets te doorstaan. Zo kunt u straks zelfstandig uitspraken van de Raad lezen, interpreteren en toepassen in de praktijk.
 
Wilt u hier meer over weten? Dan is het incompany programma Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienst (JKSD) de juiste keuze. Vraag meer informatie aan door een mail te sturen naar incompany@bestuursacademie.nl We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl of 035 – 760 48 50.

Start binnenkort

Bloggers

Whitepapers

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.