of 59318 LinkedIn

Bent u de toekomst van Burgerzaken?

Bestuursacademie Nederland Reageer

Burgerzaken is volop in beweging. Burgers worden steeds mondiger, digitale dienstverlening neemt toe en steeds meer taken worden door automatisering – zonder mankracht – uitgevoerd. Het persoonlijke contact met klanten wordt minder, maar de complexiteit neemt toe.

Het werk verandert en dat betekent dat u ook andere vaardigheden nodig heeft om uw werk te kunnen blijven doen. Competenties zoals emotionele intelligentie, overtuigingskracht, creativiteit en kritisch denken worden daarin steeds belangrijker.

 

Wilt u van waarde blijven, dan is het belangrijker dan ooit dat u zich blijft ontwikkelen. Maar hoe doet u dat? Hoe kunt u op een inspirerende manier invulling blijven geven aan uw werk? En hoe zorgt u ervoor dat u de baas blijft over uw eigen loopbaan?
 

Hoe nu verder bij Burger- en publiekszaken?

Speciaal voor professionals die werkzaam zijn bij Burger- en publiekszaken hebben wij verschillende gedrags- en vaardigheidstrainingen ontwikkeld. Deze trainingen kunnen wij verzorgen bij u in de gemeente of op een centrale locatie in het land.

Heeft u interesse in een van onze vaardigheidstrainingen Burger- of publiekszaken en wilt u meer informatie? Onze accountmanager Hugo Hopstaken staat u graag te woord. U kunt contact met hem opnemen via telefoonnummer 06 - 29 02 32 76 of e-mail: HHopstaken@bestuursacademie.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl of 035 – 760 48 50.

Start binnenkort

Bloggers

Whitepapers

 • Overtuigen is ‘iemand met bewijzen tot andere gedachten brengen’, lezen we in de...

  Overtuigen

  Overtuigen is ‘iemand met bewijzen tot andere gedachten brengen’, lezen we in de...
 • Presenteren. Het woord heeft het al in zich. Het gaat om het geven van een presentje aan je...

  Presenteren

  Presenteren. Het woord heeft het al in zich. Het gaat om het geven van een presentje aan je...
 • Veel vraagstukken zijn zo complex dat er vanuit verschillende belangen en disciplines naar...

  Procesbegeleiden

  Veel vraagstukken zijn zo complex dat er vanuit verschillende belangen en disciplines naar...

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.