of 59179 LinkedIn

Actualiteitendag OZB en WOZ

Reageer

Als heffingsambtenaar is het belangrijk uw kennis up-to-date te houden. Tijdens deze actualiteitendag komen alle wetswijzigingen, wetsvoorstellen en jurisprudentie aan de orde in het kader van OZB en WOZ. Na afloop van deze dag bent u dus weer helemaal bij en kunt u deze kennis weer in de praktijk toepassen. Daarnaast breidt u uw netwerk uit door samen met anderen praktisch aan de slag te gaan met de onderwerpen.

Uw resultaat

Na afloop van deze dag heeft u meer inzicht gekregen in actuele ontwikkelingen en wijzigingen in OZB en WOZ. Daarnaast heeft u uw netwerk uitgebreid.

 

Doelgroep

U bent werkzaam binnen de lokale overheid en heeft te maken met lokale belastingen en wilt u uw kennis over OZB en WOZ opfrissen. Of u heeft het diploma Heffingsambtenaar Lokale Overheid van Bestuursacademie Nederland behaald.

 

Aanpak

U wordt in één dag bijgepraat over alle ­relevante wetswijzigingen, -voorstellen en jurisprudentie op het gebied van de WOZ en OZB. Zo komen onder andere ambtshalve verminderingen in de Wet WOZ aan de orde, maar ook de gevolgen voor de OZB-aanslag. Met inter­actieve werkvormen verfrist u uw kennis over deze onderwerpen. Er is mede daardoor voldoende ruimte om met en van elkaar te leren. Op die manier hernieuwt u niet alleen uw kennis, maar legt u ook meteen de basis voor een breder netwerk.

 

Direct inschrijven

 

Liever eerst de brochure en/of het kostenoverzicht aanvragen?

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Afbeelding

Persoonlijk studieadvies

Wilt u weten welke opleiding of training het best bij u past? Vraag dan een persoonlijk studieadvies aan. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Heeft u vragen dan kunt u ons ook bereiken via info@bestuursacademie.nl of 035 – 760 48 50.

Start binnenkort

Bloggers

Whitepapers

 • Overtuigen is ‘iemand met bewijzen tot andere gedachten brengen’, lezen we in de...

  Overtuigen

  Overtuigen is ‘iemand met bewijzen tot andere gedachten brengen’, lezen we in de...
 • Presenteren. Het woord heeft het al in zich. Het gaat om het geven van een presentje aan je...

  Presenteren

  Presenteren. Het woord heeft het al in zich. Het gaat om het geven van een presentje aan je...
 • Veel vraagstukken zijn zo complex dat er vanuit verschillende belangen en disciplines naar...

  Procesbegeleiden

  Veel vraagstukken zijn zo complex dat er vanuit verschillende belangen en disciplines naar...

In één dag weer helemaal op de hoogte

Op de hoogte blijven van alle relevante wijzigingen en ontwikkelingen in uw vakgebied? Kom naar een van de actualiteitendagen. In één dag bent u weer helemaal bij en weet u wat die ontwikkelingen betekenen voor uw dagelijkse praktijk. 

Meer nieuws

Maatwerk

De Bestuursacademie Nederland organiseert opleidingen en trainingen op maat. Op basis van uw wensen en de leerdoelen in uw organisatie stellen we scherpe opleidings- en trainingsprogramma’s samen. We voeren deze trajecten uit waar en wanneer u dat wenst.

 

Laat uw opleidings- of trainingswensen bij ons achter en we nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Veranderende rol van de overheid

Verwijten aan het adres van burgers dat zij zich niet betrokken voelen bij de publieke zaak of hun verantwoordelijkheid niet nemen, zijn misplaatst. De vitale samenleving, waarin mensen zich volop inzetten, bestaat al. Dat schrijft de Raad voor het openbaar bestuur (Rob) in zijn advies ‘Loslaten in vertrouwen. Naar een nieuwe verhouding tussen overheid, markt en samenleving.’ In de nieuwe situatie maakt de overheid een bewuste keuze welke rol zij wil spelen bij initiatieven die in de samenleving ontstaan.

 

Wij helpen overheidsorganisaties om te gaan met de veranderende rol van de overheid.