bestuur en organisatie / Partnerbijdrage

HR Benchmark Nederlandse gemeenten

Actuele arbeidsrechtelijke issues die nu spelen bij gemeenten. Waar lopen zij concreet tegenaan?

Bij veel HR-thema’s spelen arbeidsrechtelijke aspecten een grote rol. Ook bij gemeenten. Daarom organiseerde Hekkelman op dinsdag 28 juni in Utrecht een studiemiddag over de nieuwe HR Benchmark Nederlandse gemeenten. Tijdens deze middag werd iedereen bijgepraat over actuele arbeidsrechtelijke issues die nu spelen bij gemeenten. Daarnaast was er de mogelijkheid om de eigen gemeente te spiegelen aan andere gemeenten en met elkaar de discussie aan te gaan.

HR Benchmark door Hekkelman

Afgelopen half jaar voerde Hekkelman Advocaten dit kennisproject uit om in kaart te brengen waar gemeenten staan met toepassing van het arbeidsrecht. En waar zij concreet tegenaan lopen.

Thema’s als een terugblik op de normalisatie, goed werkgeverschap, dossieropbouw, thuiswerken/hybride werken, arbeidsongeschiktheid, privacy, integriteit en diversiteit hebben we voorgelegd aan maar liefst 60 gemeenten. Door de input van deze 60 gemeenten hebben we nu een goed beeld van de stand in het land en de onderlinge verschillen en overeenkomsten.

Deelname benchmark

Meegedaan aan de benchmark? Dan ontvang je in de komende periode de uitslag van de benchmark en de individuele rapportage voor jouw gemeente. Wil je nog meedoen aan de benchmark om jouw gemeente te kunnen spiegelen aan de benchmark, stuur dan een e-mail naar onze collega Esmee van den Bosch (e.van.den.bosch@hekkelman.nl).

Meer kennis opdoen binnen meer rechtsgebieden?


Klik hier.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.