bestuur en organisatie / Partnerbijdrage

Arbeidsrechtadvocaat Geeke Hissink maakt overstap

Arbeidsrechtadvocaat Geeke Hissink maakt overstap. Positie van Hekkelman op het gebied van arbeids- en ambtenarenrecht versterkt

Hekkelman-Geeke-Hissink-lage-resolutie.jpg

Geeke Hissink (1979) start 1 september 2018 bij Hekkelman Advocaten N.V. Met de komst van Geeke wordt de positie van het kantoor op het gebied van arbeids- en ambtenarenrecht versterkt.

Arbeidsrechtadvocaat Geeke Hissink heeft een brede advies- en procespraktijk met een focus op ambtenarenrecht en pensioenrecht. Geeke werkt voornamelijk voor overheden en non-profit instellingen zoals werkgeversorganisaties, onderwijs- en zorginstellingen. Naast de reguliere arbeidsvoorwaardelijke en (collectieve) ontslagzaken, houdt ze zich bezig met de arbeidsrechtelijke gevolgen van overgang van onderneming, opdrachtverlegging, samenwerkingsverbanden en taakoverheveling.

 

In de veertien jaar dat Geeke werkzaam is binnen het arbeidsrecht, is haar passie voor dit expertisegebied alleen maar verder gegroeid. “Het meest aansprekend vind ik de zaken die direct verband houden met actualiteiten. Dit zijn vaak de zaken waar de paden nog niet gebaand zijn. Er vinden bijvoorbeeld veel veranderingen plaats met betrekking tot de ambtenarenpositie, als gevolg van de taakoverhevelingen en samenwerkingen. De uitdaging is om een werkzame oplossing te vinden voor deze personele gevolgen.Daarvoor is het nodig dat je je verdiept in (de vraag van) je cliënt en ook oprecht geïnteresseerd en betrokken bent.


Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.