bestuur en organisatie / Partnerbijdrage

De Financiën Kennisscan

De Financiën Kennisscan. Benieuwd op welk niveau jouw team functioneert?

1920x600-desktop-website-7.jpg

Geef je leiding aan een afdeling Financiën van een gemeente of provincie? Ben je benieuwd op welk niveau jouw team nu eigenlijk functioneert? En op welke punten het beter kan? Laat je team dan eens onze gratis Kennisscan doen!

De Financiën Kennisscan

Grip krijgen op financiën begint met het kennen en juist toepassen van het Besluit begroting en verantwoording. Wij hebben de Kennisscan Financiën ontwikkeld, zodat je meer zicht krijgt op de mate waarin deze kennis binnen jouw team aanwezig is. Waar is je team goed in en wat kan juist beter? De Kennisscan levert je input op die je helpt om het functioneren van je team verder te verbeteren en grip te krijgen op de financiële huishouding binnen jouw organisatie.

De scan is ontwikkeld door financiële docenten die zelf werkzaam zijn bij een gemeente of provincie. Hierdoor sluit de scan volledig aan op de praktijk en geeft hij een goed beeld van de mate waarin je team de kennis bezit die echt nodig is in het vak. Aan de hand van multiplechoicevragen testen we de algemene financiële basiskennis en vooral de kennis van het Besluit begroting en verantwoording. De scan is hierdoor geschikt voor zowel startende als ervaren medewerkers.
 

Doe de gratis Kennisscan

Wil jij je medewerkers opgeven voor de Kennisscan? Dat kun je als leidinggevende heel simpel doen door een mail te sturen naar incompany@bestuursacademie.nl. Je ontvangt dan van ons de instructies om je team toegang te geven tot de scan. Ook ontvangen we graag via de mail jouw eigen gegevens, zodat we eenmalig contact met je kunnen opnemen om de resultaten van de Kennisscan te bespreken.
 

Een uniek opleidingstraject voor jouw organisatie

Blijkt uit de Kennisscan dat er nog een aantal punten is waarop je medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen? Dan is het mogelijk om een incompanytraject op te starten. Bij ons kun je een lesprogramma laten ontwikkelen dat aansluit op de ontwikkelbehoeften van jouw financiële team. Dit programma kunnen zij gezamenlijk volgen op een zelfgekozen locatie. Wil je hier meer over weten? Dan kun je een vrijblijvende afspraak met ons maken om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken. Je kunt ons bereiken via het telefoonnummer 035 - 7 604 860 of het e-mailadres incompany@bestuursacademie.nl.

Plaats als eerste een reactie

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.