of 61869 LinkedIn

Atlas voor Gemeenten

 

Onderzoeksbureau Atlas voor gemeenten

Om gemeenten te ondersteunen bij beleidsvraagstukken op specifieke terreinen stelt Atlas voor gemeenten themarapporten op die zij in samenwerking met Binnenlands Bestuur aanbiedt. 

 

De onderzoekers van Atlas voor gemeenten doen onderzoek naar het wel en wee van Nederlandse buurten, wijken, gemeenten en regio's. Zij stellen zich ten doel de verschillen zo precies mogelijk te beschrijven en verklaren. Daarvoor wordt gebruikgemaakt van een rijk gevulde databank, met veel originele en unieke gegevens.

 

Het onderzoek van Atlas typeert zich door originele invalshoeken, creatieve en innovatieve methodes van onderzoek, een heldere presentatie, goed leesbare rapporten en prikkelende conclusies, zonder daarbij concessies te doen aan de wetenschappelijke kwaliteit van het onderzoek. Het onderzoek van Atlas richt zich op verschillende beleidsterreinen waar lokale, regionale en centrale overheden zich mee bezighouden;

 

  • Leefbaarheid & veiligheid
  • Economie & arbeidsmarkt
  • Zorg & welzijn
  • Mobiliteit & milieu
  • Woonklimaat & voorzieningen
  • Kunst, erfgoed & cultuur

 

Gemeenten, provincies, ministeries, woningcorporaties en bedrijven die (complexe) vragen hebben van sociale, culturele, fysieke of economische aard kunnen terecht bij de onderzoekers van Atlas voor gemeenten. 

Verstuur dit artikel naar Google+

Bestellen

Hieronder vind u meer informatie per thema rapport en een bestelmogelijkheid.

 

Afbeelding 

 

Afbeelding

 

Afbeelding

 

 

Contact:

Marcel van der Meer

Commercial Director Binnenlands Bestuur

T: 020 - 573 3628

M: 06 - 231 688 72

E: sales@binnenlandsbestuur.nl

 

Afbeelding

 

Afbeelding