of 58952 LinkedIn

Leefbaarheid en veiligheid in de buurt in beeld

Afbeelding

Binnen gemeenten kunnen er grote verschillen zijn in leefbaarheid. De Wijkwijzer brengt die verschillen gedetailleerd en op een laag geografisch schaalniveau in beeld waardoor een goede vergelijking mogelijk is tussen verschillende gebieden in het land.

 

Hoe is het gesteld met de leefbaarheid in de buurt? Hoe heeft die leefbaarheid zich de laatste jaren ontwikkeld? En aan welke factoren ligt dat? De Wijkwijzer presenteert de leefbaarheidsscore op buurtniveau, en illustreert hoe deze wordt bepaald door de vijf dimensies – Woningen, Bewoners, Voorzieningen, Veiligheid en Fysieke omgeving – en hun bijbehorende subdimensies. Daarbij wordt met symbolen aangegeven hoe alle scores – en de ontwikkeling daarvan – zich verhouden tot die in andere buurten in Nederland.

 

Het rapport wordt opgesteld door het gerenommeerde onderzoeksbureau Atlas voor gemeenten. Voor elke gemeente is de Wijkwijzer beschikbaar en bestaat uit:

Afbeelding 

Wijkwijzer

-          Helder, goed leesbaar rapport

-          Informatie in duidelijke figuren

-          Landsdekkende data

-          Score op buurtniveau

-          Compleet met benchmark

-          Levertijd maximaal drie weken

-          Circa 30 pagina’s

 

 

 

Voor meer complexe vragen over de leefbaarheid en veiligheid in uw gemeente is het mogelijk om een onderzoek op maat uit te voeren. Wilt u meer informatie, bel of mail ons!

 

Afbeelding

Verstuur dit artikel naar Google+

 

Afbeelding

 

Afbeelding 

 

Wilt u meer informatie neem dan contact op met:

Marcel van der Meer

Salesmanager Binnenlands Bestuur

T: 020 - 573 3628

M: 06 - 231 688 72

E: sales@binnenlandsbestuur.nl