of 59212 LinkedIn

Yvonne Bos

Reageer
Met ingang van 15 mei 2018 start Yvonne Bos als Teammanager Entree bij De Rading Jeugd- en Opvoedhulp. De Rading verleent gespecialiseerde jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen in Midden Nederland.
De afdeling Entree werkt resultaat- en vraaggericht richting wijk- en buurtteams en heeft een adviesfunctie rondom de inzet van passende jeugdhulpverlening. Het Entree-team waar Yvonne leiding aan gaat geven, vormt daarmee het eerste aanspreekpunt voor wijk- en buurtteams in het werkgebied van De Rading.

Nieuwe functie: Teammanager Entree

Nieuwe werkgever: De Rading Jeugd- en Opvoedhulp

Datum in dienst treding: 15 mei 2018

Oude functie: Teamleider

Oude werkgever: ONVZ

https://www.linkedin.com/in/yvonnepbos/
Met ingang van 15 mei 2018 start Yvonne Bos als Teammanager Entree bij De Rading Jeugd- en Opvoedhulp. De Rading verleent gespecialiseerde jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen in Midden Nederland. De afdeling Entree werkt resultaat- en vraaggericht richting wijk- en buurtteams en heeft een adviesfunctie rondom de inzet van passende jeugdhulpverlening. Het Entree-team waar Yvonne leiding aan gaat geven, vormt daarmee het eerste aanspreekpunt voor wijk- en buurtteams in het werkgebied van De Rading.

Reageren
Even geduld a.u.b.