of 59794 LinkedIn

Vanessa Gosselink-van Dijk

Reageer
Met ingang van 1 maart 2020 is Vanessa Gosselink de nieuwe directeur van Tribuut, het samenwerkingsverband voor belastingen voor de gemeenten Apeldoorn, Epe, Lochem, Zutphen en Voorst. Zij volgt Guido Eggermont op. Aan Gosselink de taak om nader invulling te geven aan de groeiambities van Tribuut.

Gosselink over haar nieuwe uitdaging: “Ik heb enorm veel zin om alle kennis en ervaring die ik bij meerdere gemeenten heb opgedaan als directeur en plaatsvervangend gemeentesecretaris mee te nemen naar Tribuut, om zo samen met het managementteam invulling te geven aan de ontwikkeling ambitie”.

Nieuwe functie: Directeur

Nieuwe werkgever: Tribuut belastingcentrum

Datum in dienst treding: 01 mrt 2020

Oude functie: A.i. Algemeen Directeur en Gemeentesecretaris

Oude werkgever: Gemeente Hardenberg

https://nl.linkedin.com/in/vanessagosselinkvandijk
Met ingang van 1 maart 2020 is Vanessa Gosselink de nieuwe directeur van Tribuut, het samenwerkingsverband voor belastingen voor de gemeenten Apeldoorn, Epe, Lochem, Zutphen en Voorst. Zij volgt Guido Eggermont op. Aan Gosselink de taak om nader invulling te geven aan de groeiambities van Tribuut. Gosselink over haar nieuwe uitdaging: “Ik heb enorm veel zin om alle kennis en ervaring die ik bij meerdere gemeenten heb opgedaan als directeur en plaatsvervangend gemeentesecretaris mee te nemen naar Tribuut, om zo samen met het managementteam invulling te geven aan de ontwikkeling ambitie”.

Reageren
Even geduld a.u.b.

Vacatures

Van onze partners

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!