of 59082 LinkedIn

Nicolien van den Berg

Reageer
Midden mei 2020 start Nicolien van den Berg als nieuwe bestuurder van De Rading Jeugd- & Opvoedhulp. De Raad van Toezicht (RvT) is verheugd dat zij Nicolien van den Berg heeft kunnen benoemen als bestuurder. RvT-voorzitter Wim Schreuders daarover: “Met Nicolien hebben wij een resultaatgerichte en energieke bestuurder gevonden. Wij gaan vol vertrouwen de toekomstige ontwikkelingen met haar aan!”
 
Nicolien van den Berg was hiervoor zes jaar directeur/bestuurder van Perspekt. Een kwaliteitsinstituut in de zorg dat het vernieuwende en waardegedreven kwaliteitsmodel PREZO introduceerde. 
 
Mede vanwege de aangekondigde regionale aanbestedingen in 2020 en de extra bestuurlijke aandacht die dit vraagt, wordt gekozen voor een uitgebreide overgangs- en inwerkperiode met de huidige bestuurder Renate de Vries. We zijn blij dat wij op deze manier een zorgvuldige en warme overdracht kunnen vormgeven’, aldus RvT-voorzitter Wim Schreuders.

Nieuwe functie: Bestuurder

Nieuwe werkgever: De Rading Jeugd- & Opvoedhulp

Datum in dienst treding: 15 mei 2020

Oude functie: Bestuurder

Oude werkgever: Perspekt

https://www.linkedin.com/in/nicolien-van-den-berg-89a94b7/
Midden mei 2020 start Nicolien van den Berg als nieuwe bestuurder van De Rading Jeugd- & Opvoedhulp. De Raad van Toezicht (RvT) is verheugd dat zij Nicolien van den Berg heeft kunnen benoemen als bestuurder. RvT-voorzitter Wim Schreuders daarover: “Met Nicolien hebben wij een resultaatgerichte en energieke bestuurder gevonden. Wij gaan vol vertrouwen de toekomstige ontwikkelingen met haar aan!” Nicolien van den Berg was hiervoor zes jaar directeur/bestuurder van Perspekt. Een kwaliteitsinstituut in de zorg dat het vernieuwende en waardegedreven kwaliteitsmodel PREZO introduceerde. Mede vanwege de aangekondigde regionale aanbestedingen in 2020 en de extra bestuurlijke aandacht die dit vraagt, wordt gekozen voor een uitgebreide overgangs- en inwerkperiode met de huidige bestuurder Renate de Vries. We zijn blij dat wij op deze manier een zorgvuldige en warme overdracht kunnen vormgeven’, aldus RvT-voorzitter Wim Schreuders.

Reageren
Even geduld a.u.b.

Vacatures

Van onze partners

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!