of 59821 LinkedIn

Ella Croonenberg

Reageer
Ella Croonenberg-Borst (57) wordt per 1 juli de nieuwe gemeentesecretaris van Zwijndrecht. Mevrouw Croonenberg heeft een brede ervaring in het publieke domein met diverse beleidsterreinen en was de afgelopen acht jaar werkzaam als Concern Directeur en eerste loco-secretaris van de gemeente Weert (49.500 inwoners). 
Een van haar belangrijkste opdrachten in Zwijndrecht wordt om de nieuwe koers die de gemeentelijke organisatie enkele jaren geleden heeft ingezet, van beheer- naar ontwikkelorganisatie, door te zetten. Deze omslag is in gang gezet in verband met de opgave uit het raadsprogramma en in het licht van de veranderende rol van de overheid. 
Daarnaast gaat zij samen met de organisatie zorgdragen voor de realisatie van de opgaven van het raadsprogramma. De vier grote thema’s waar Zwijndrecht voor staat zijn: Wonen, bouwen en wooncarrière, Bestrijding van armoede, Welzijn en zorg en Veiligheid en leefomgeving. Deze thema's vragen om een grotere mate van samenlevingsgericht werken en het handelen vanuit één organisatie met een integrale aanpak. 
Ella Croonenberg volgt Gerrit van Hofwegen op, die twee jaar als tijdelijk gemeentesecretaris in Zwijndrecht werkzaam is geweest.

Nieuwe functie: gemeentesecretaris

Nieuwe werkgever: gemeente Zwijndrecht

Datum in dienst treding: 01 jul 2019

Oude functie: concern directeur

Oude werkgever: gemeente Weert

https://www.linkedin.com/in/ella-croonenberg-borst-4b37267/
Ella Croonenberg-Borst (57) wordt per 1 juli de nieuwe gemeentesecretaris van Zwijndrecht. Mevrouw Croonenberg heeft een brede ervaring in het publieke domein met diverse beleidsterreinen en was de afgelopen acht jaar werkzaam als Concern Directeur en eerste loco-secretaris van de gemeente Weert (49.500 inwoners). Een van haar belangrijkste opdrachten in Zwijndrecht wordt om de nieuwe koers die de gemeentelijke organisatie enkele jaren geleden heeft ingezet, van beheer- naar ontwikkelorganisatie, door te zetten. Deze omslag is in gang gezet in verband met de opgave uit het raadsprogramma en in het licht van de veranderende rol van de overheid. Daarnaast gaat zij samen met de organisatie zorgdragen voor de realisatie van de opgaven van het raadsprogramma. De vier grote thema’s waar Zwijndrecht voor staat zijn: Wonen, bouwen en wooncarrière, Bestrijding van armoede, Welzijn en zorg en Veiligheid en leefomgeving. Deze thema's vragen om een grotere mate van samenlevingsgericht werken en het handelen vanuit één organisatie met een integrale aanpak. Ella Croonenberg volgt Gerrit van Hofwegen op, die twee jaar als tijdelijk gemeentesecretaris in Zwijndrecht werkzaam is geweest.

Reageren
Even geduld a.u.b.

Vacatures

Van onze partners

Mystery Burger: de podcast

Even genoeg naar uw scherm gestaard?  Beluister vanaf nu de columns van de Mystery Burger als podcast!