of 59345 LinkedIn

Werken tijdens vakantie? Misschien bij een noodgeval

Voor het merendeel van de lezers van Binnenlands Bestuur betekent vakantie: niet werken. Uit een poll op de website blijkt dat driekwart van alle respondenten niet of alleen in noodgevallen bereikbaar is. Slechts een kwart houdt zich gewoon bezig met werk.

Voor het merendeel van de lezers van Binnenlands Bestuur betekent vakantie: niet werken. Uit een poll op de website blijkt dat drie op de vier respondenten niet of alleen in noodgevallen bereikbaar zijn. De andere houdt zich gewoon bezig met werk.

Afbeelding

 

Ontspanning

Van de 232 stemmers sluit 46 procent zich volledig af. In geval van nood is nog eens 28 procent bereikbaar. Of het daardoor ook een ontspannende vakantie wordt, is niet zeker: Nationale Nederlanden meldde in juni dat slechts de helft van de Nederlanders relaxed op vakantie gaat, met het inpakken van koffers als ‘grootste stressfactor tijdens de vakantievoorbereidingen’.

 

Bereikbaar

En 22 procent van de respondenten kijkt regelmatig naar e-mail en whatsappberichten, terwijl 3 procent helemaal geen uitzondering maakt en gewoon bereikbaar is. Hopelijk kijken ze ook geregeld op binnenlandsbestuur.nl.

Verstuur dit artikel naar Google+

GERELATEERDE ARTIKELEN

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.