of 59281 LinkedIn

Nieuws

 • Van een wethouder die 21 jaar bij Defensie heeft gewerkt zou je zoiets misschien ook wel kunnen verwachten. Maar volgens het college was de Warmetruienweek vooral bedoeld ter bevordering van het milieubewustzijn en het ‘praktisch stimuleren’ van duurzaamheid. Hoe dan ook, de kachel ging twee graden omlaag en met voldoende warme kleding aan kon er toch zeker gewoon worden gewerkt?

  Ambtenaren kleumen voor het milieu

  Er is niks mis met ‘een stukje ambitie’ moet CDA-wethouder Rob Peperzak (milieu) gedacht hebben toen hij in plaats van enkel de Warmetruiendag op 15 februari een hele Warmetruienweek instelde op het gemeentekantoor van Gennep. 

 • Nederland moet meer maatregelen treffen om corruptie te voorkomen bij bewindslieden, hun politiek adviseurs, politiemensen en marechaussees. Dat stelt het anticorruptieorgaan GRECO van de Raad van Europa.

  Nederland moet meer doen tegen corruptie

  4 reacties

  Nederland moet meer maatregelen treffen om corruptie te voorkomen bij bewindslieden, hun politiek adviseurs, politiemensen en marechaussees. Dat stelt het anticorruptieorgaan GRECO van de Raad van Europa. 

 • Niet alleen op de werkvloer zal diversiteit steeds meer toenemen, maar ook in de top van de organisatie. Diversiteit heeft voordelen, zoals het toevoegen van economische waarde aan een organisatie. Maar diversiteit kan ook weerstand oproepen, beschrijft Zeger van der Wal, bijzonder hoogleraar Ien Dales Leerstoel van de Universiteit Leiden en het CAOP.

  'Diversiteit vraagt ethisch leiderschap'

  Diversiteit op de werkvloer zal steeds meer toenemen. En niet alleen daar, maar ook in de top van de organisatie. Diversiteit heeft voordelen, zoals het toevoegen van economische waarde aan een organisatie. Maar diversiteit kan ook weerstand oproepen, beschrijft Zeger van der Wal, bijzonder hoogleraar Ien Dales Leerstoel van de Universiteit Leiden en het CAOP.