of 60831 LinkedIn

Samen in gesprek over de gemeente van de toekomst

Eerste editie Gemeente HR event.

Donderdag 11 juli was de aftrap van Studytube’s eerste editie van het Gemeente HR event in samenwerking met HRD Groep. Centraal deze dag stonden de uitdagingen die de 21e eeuw in petto heeft voor de lokale overheid. Uit verschillende gemeenten waren HR managers, P&O adviseurs en beleidsmakers bij elkaar gekomen om onder begeleiding van HR partners samen in gesprek te gaan. Het doel was om in kaart te brengen wat er nodig is om een gemeente van de toekomst te worden.

Vanuit de overheid worden er veranderingen doorgevoerd die van invloed zijn op hoe de gemeente haar functie uitvoert. Dit heeft natuurlijk ook invloed op de rol van de ambtenaar. Wat deze veranderingen precies inhouden en wat je als gemeente kan doen om hier op de beste manier op in te spelen waren onderwerpen die die dag uitgebreid werden besproken.

 

De volgende video geeft een goede sfeerimpressie van het event.

 

 

Het event startte met de hoofdsprekers Homam Karimi, CEO van Studytube, en Remko Hendrikse, Human Capital Expert en partner van HRD Groep. Homam deelde de inzichten en kennis die hij heeft verzameld door de oplossingen die Studytube verschillende gemeenten heeft geboden. Aangevuld door Remko Hendrikse die het onderwerp 21ste eeuwse skills onder zijn hoede nam.

 

Afbeelding


Workshops

Hierna volgden workshops met als doel:

  • Vaststellen van de learning & development thema’s die er toe doen binnen de gemeente; nu en in de nabije toekomst. En wat deze thema’s precies betekenen voor de aanwezige deelnemers;
  • Inzichtelijk maken welke skills er al aanwezig zijn; 
  • Bepalen welke skills er moeten komen om aan de behoeften van de 21e eeuw te kunnen voldoen. 

 

Afbeelding


Doel van de dag 

Op basis van deze inzichten ontwikkelt Studytube in samenwerking met HRD Groep een online bibliotheek speciaal voor gemeenten. De bibliotheek sluit naadloos aan op de manier van werken en leren van de 21ste eeuw gemeente professional. Korte online trainingen, beschikbaar on demand, op elk apparaat. Kortom: direct toepasbare kennis en vaardigheden waar en wanneer nodig.

 

We zijn nu druk bezig om alle bevindingen van het event in een kort verslag samen te brengen om dit in de nabije toekomst te kunnen delen. Eind september zal het volgende event voor gemeenten plaatsvinden op het Studytube hoofdkantoor. 

 

Op de hoogte blijven? Meld je hieronder aan en mis niets!

 

Blijf up-to-date!

Laat je mailadres achter en mis niets omtrent alle events vanuit Studytube.
Hou mij op de hoogte!
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingStudytube

Naritaweg 70 

1043 BZ, Amsterdam

 

020 233 0217

www.studytube.nl

info@studytube.nl

of Gernant Brem: gernant@studytube.nl

(Binnenlands Bestuur Account Executive)

Meer nieuws

Partnerbloggers

Whitepapers