of 59761 LinkedIn

Robert van den Eeckhout

Senior Content Marketeer


 

 • Hoe blijf je relevant als gemeente?

  Reageer

  De wereld verandert snel. Dat vraagt om wendbare organisaties, die snel kunnen inspelen op veranderingen en medewerkers aansporen zich constant te blijven ontwikkelen. Organisaties - en dus ook gemeenten - die dit succesvol doen, zijn lerende organisaties. Klinkt simpel, toch?

 • Hoe stoom je ambtenaren klaar voor de 21st century?

  Reageer

  Door fusies, decentralisering, digitalisering en participerende burgers is de rol van gemeentes de afgelopen jaren compleet veranderd. Die evolutie gaat gepaard met extra taken en verantwoordelijkheden, waardoor ambtenaren hun vaardigheden voortdurend moeten bijwerken. Maar welke 21st-century skills zijn er nodig in de gemeente van de toekomst? En hoe zorg je ervoor dat je medewerkers deze skills ook daadwerkelijk leren?

 • Al meer dan 25.000 Nederlanders studeren gratis online.

  Al meer dan 25.000 Nederlanders studeren gratis online

  Reageer

  Op 18 maart lanceerde Studytube de Learn Together Academy (LTA), een gratis leerplatform om Nederlanders te helpen (bij)leren tijdens de coronacrisis. Al meer dan 25.000 mensen namen dat aanbod dankbaar aan, en schreven zich in om gratis gebruik te maken van honderden online trainingen en microlearnings. Zij kunnen zich nu verheugen op nog meer leerplezier, want de Learn Together Academy is verlengd tot 30 juni.

 • Sterke toename in gevolgde online trainingen

  Reageer

  Het aantal gebruikers dat online trainingen volgt op het leerplatform Studytube is vorige week met maar liefst 30% gestegen. Sinds de uitbraak van de coronacrisis merkt het bedrijf dat meer en meer mensen overdag een cursus volgen – waarschijnlijk omdat de huidige maatregelen vele werknemers dwingen om thuis te werken. Momenteel zijn ongeveer 500.000 mensen actief op het platform, vertegenwoordigd door 200 organisaties.

 • De 55-plusser vraagt werkgever niet meer om opleiding

  Reageer

  Het merendeel van de 55-plussers vraagt bij een werkgever niet meer proactief om trainingen of opleidingen. Slechts 39 procent van de oudere werknemers geeft aan dat ze nog vragen om bijscholing. Bij de leeftijdsgroep 25 tot 34 jaar is dat percentage bijna twee keer zo groot (77%).

 • Hoe kweek je een leercultuur binnen organisaties?

  Reageer

  Een leven lang leren, hoe krijg je dát voor elkaar? Hoe kweek je binnen organisaties een leercultuur waarin medewerkers zelf zoeken naar passende training en opleiding? En hoe zorg je er als HR voor dat je barrières om te leren wegneemt?

Contactgegevens

AfbeeldingStudytube

Naritaweg 70 

1043 BZ, Amsterdam

 

020 233 0217

www.studytube.nl

info@studytube.nl

of Gernant Brem: gernant@studytube.nl

(Binnenlands Bestuur Account Executive)

Whitepapers van Studytube

Partnerbloggers