of 59318 LinkedIn

Marit Rooijakkers

Marit werkt als sr. content marketeer bij Studytube. "Mensen verder helpen met begrijpelijke en leuke content is waar ik blij van word!"

  • Geef competentieontwikkeling een boost

    Reageer

    De snel veranderende wereld vraagt van HR-managers om op een andere manier te kijken naar leren en ontwikkelen. Het aantrekken en behouden van talen is in haast elke organisatie een uitdaging. Tegelijkertijd nemen medewerkers hun hoge verwachtingen van on-demand, mobiel en interactie mee de werkvloer op. En dwingen  snelle technologische ontwikkelingen te investeren in het up-to-date houden van skills. Dat maakt competentieontwikkeling steeds belangrijker en uitdagend voor HR & L&D. Een goed samengesteld leerhuis is dan ook onmisbaar. Steeds meer organisaties beheren hun leerhuis in een online academy. In deze blog lees je welke rol een online academy kan spelen in competentieontwikkeling.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Bloggers

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen