of 60775 LinkedIn

Kiki Becking

Kiki werkt als online marketeer bij Studytube. "Ik zit bovenop alle ontwikkelingen en wat op het gebied van leren trending is."


 

 • Borg het succes van leren in 6 stappen

  Reageer

  De succesvolle inzet van leren en ontwikkelen wordt steeds belangrijker binnen organisaties. Wendbaarheid is het toverwoord en daarbij hoort een diversiteit aan ontwikkel- en groeimogelijkheden. Maar hoe zorg je ervoor dat je hele organisatie aan boord is? En het nut en de noodzaak van leren en ontwikkelen bij iedereen bekend is? Op basis van onderzoek onder 200 klanten kwamen wij tot een 6-stappen model dat je helpt om leren en ontwikkelen succesvol te borgen. Daarmee weet je gelijk ook hoe je de belangrijkste valkuilen vermijdt.

 • Samen in gesprek over de gemeente van de toekomst

  Reageer

  Eerste editie Gemeente HR event.

  Donderdag 11 juli was de aftrap van Studytube’s eerste editie van het Gemeente HR event in samenwerking met HRD Groep. Centraal deze dag stonden de uitdagingen die de 21e eeuw in petto heeft voor de lokale overheid. Uit verschillende gemeenten waren HR managers, P&O adviseurs en beleidsmakers bij elkaar gekomen om onder begeleiding van HR partners samen in gesprek te gaan. Het doel was om in kaart te brengen wat er nodig is om een gemeente van de toekomst te worden.

Contactgegevens

AfbeeldingStudytube

Naritaweg 70 

1043 BZ, Amsterdam

 

020 233 0217

www.studytube.nl

info@studytube.nl

of Gernant Brem: gernant@studytube.nl

(Binnenlands Bestuur Account Executive)

Whitepapers van Studytube

Partnerbloggers