of 61441 LinkedIn

Informatiebeveiliging en kwaliteitsborging op orde

Informatiebeveiliging en kwaliteitsborging op orde. ISO 27001 certificaat voor Studytube
Studytube Reageer

Studytube heeft onlangs het ISO 27001 certificaat in ontvangst mogen nemen van certificeringsinstantie KIWA. Het verkrijgen van dit ISO certificaat is een belangrijke stap die aangeeft dat Studytube voldoet aan de hoogste standaarden als het gaat om informatiebeveiliging.

Sebastiaan Menheere, COO Studytube: "We zijn trots op het behalen van dit certificaat, maar het is meer dan dat. Informatiebeveiliging is een continu proces dat de aandacht heeft vanuit ons hele team. Dit certificaat is voor onze klanten de bevestiging dat de informatiebeveiliging en kwaliteitsborging van de daarmee samenhangende processen op orde is binnen Studytube.”

Studytube is de laatste jaren hard gegroeid. Vandaag de dag gebruiken meer dan 200 organisaties ons learning experience platform om het volledig potentieel van hun medewerkers te realiseren. Menheere: “Wat we zien en horen van onze klanten is dat de beveiliging van informatie top-prioriteit geniet. Terecht als je het mij vraagt. Een ISO 27001 certificeringstraject ingaan was dan ook een logische stap.”

Voor de certificering heeft Studytube een zorgvuldig proces doorlopen, waarbij er zowel interne als externe audits zijn uitgevoerd. “Het behalen van dit certificaat is een bevestiging dat we een betrouwbare partner zijn. Het betekent dat wij continu aandacht hebben voor het beschermen van klant -en persoonsgegevens, en daarmee de risico’s rondom informatiebeveiliging voor zoveel mogelijk terugbrengen. Zonder op onze lauweren te rusten, stelt deze aandacht voor informatiebeveiliging ons in staat om met een gerust hart (grotere) organisaties te bedienen. Iets dat in lijn is met onze ambitie”, aldus Menheere.

 


Een lerende organisatie

11 communicatietips op een rij om een lerende organisatie te worden.
Download E-book
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingStudytube

Naritaweg 70 

1043 BZ, Amsterdam

 

020 233 0217

www.studytube.nl

info@studytube.nl

of Gernant Brem: gernant@studytube.nl

(Binnenlands Bestuur Account Executive)

Meer nieuws

Partnerbloggers

Whitepapers