of 62812 LinkedIn

Frances Van de Vel

Content Marketeer & Copywriter at Studytube

 

Laat je inspireren door onze blogs over de trends, ontwikkelingen en actuele onderwerpen op het gebied van training en opleiding binnen organisaties.

 • Is Nederland klaar voor een massale omscholing?

  Reageer

  Na vier verschillende rapporten over leren en ontwikkelen bundelt Studytube nu al die resultaten in één overkoepelende Learning & Development Monitor 2021: “Leren en Ontwikkelen in 2021: Code Rood!” In het exclusieve voorwoord van dit onderzoek, uitgevoerd door Motivaction/Sparkey, trekt prof. dr. Nick van Dam (Nyenrode Business Universiteit en IE University Madrid) aan de alarmbel. Het Nederlandse leerlandschap moet nog allerlei obstakels overwinnen om zich klaar te maken voor “het decennium van omscholing en bijscholing”.

 • De RDW centraliseert al zijn leermogelijkheden

  Reageer

  Bij de RDW is leren méér dan alleen trainingen volgen. Het is een continu proces dat zich voortdurend ontrolt via de dagelijkse werkzaamheden en sociale interacties tussen collega’s. Daarom besloot de organisatie om de bestaande leermogelijkheden te centraliseren en zo leren nóg eenvoudiger te maken voor de medewerkers. Het eisenpakket was uitgebreid, maar uiteindelijk kwam Studytube als winnaar uit de bus.

 • Diverser en blended leren

  Reageer

  Opleidingsinstituut Langhenkel-Talenter Academie heeft gekozen voor het leerplatform van Studytube om haar missie verder te verwezenlijken: de opleider zijn van talent voor de lokale overheid. Het bedrijf wil, zeker in deze tijd, graag haar leeraanbod meer divers en blended maken. Eén van de sleutels daartoe? Studytube's auteurstool.

 • Online trainingen ontwikkelen met Studytube’s auteurstool

  Reageer

  Wil jij graag organisatiespecifieke kennis in een online training gieten, zodat je je medewerkers kunt laten leren op een coronavriendelijke manier? Dan is de auteurstool van Studytube iets voor jou! In onze gloednieuwe brochure lees je meer over hoe wij je in zes stappen volledig kunnen ontzorgen bij de ontwikkeling van jouw eigen e-learning content.

 • Strategische samenwerking Studytube en CINOP

  Reageer

  De ene focust op de innovatie van een leven lang leren bij bedrijven en onderwijs, terwijl de andere het ideale leerplatform heeft om die ambitie te ondersteunen. Dat kon alleen maar een match made in heaven zijn, en nu hebben CINOP en Studytube hun krachten verenigd in een strategische samenwerking.

 • Wetenschappelijk verantwoord leren

  Reageer

  "Cope Better with Change – Develop Your Resilience", "Improve Positivity", "Practical Mindfulness",… Het zijn niet alleen handige adviezen in coronatijd, maar ook enkele inspirerende titels uit het cursusaanbod van onze Finse opleidingspartner Academy of Brain. Je kan deze online trainingen, allemaal gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, nu exclusief terugvinden in de online trainingsbibliotheek van Studytube.

 • Een leven lang virtueel leren: hoe opleiders razendsnel omschakelden naar digitale schoolbanken

  Reageer

  Het coronavirus heeft verschillende aspecten van onze samenleving ondergedompeld in chaos en onzekerheid, en het onderwijs is geen uitzondering. Bij Studytube, dat een compleet leerplatform aanbiedt in samenwerking met ruim 1.000 opleiders, stelden verscheidene opleidingspartners steeds weer dezelfde vraag: hoe kunnen wij onze klassikale cursussen versneld omzetten naar een online aanbod?


Contactgegevens

AfbeeldingStudytube

Naritaweg 70 

1043 BZ, Amsterdam

 

020 233 0217

www.studytube.nl

info@studytube.nl

of Gernant Brem: gernant@studytube.nl

(Binnenlands Bestuur Account Executive)

Whitepapers van Studytube

Partnerbloggers