of 63908 LinkedIn

Zo maakt TWST jouw cMBA-traject nog succesvoller

Zo maakt TWST jouw cMBA-traject nog succesvoller. Gloednieuw corporate MBA-programma
SkillsTown Reageer

Onlangs heeft Online opleider SkillsTown een gloednieuw corporate MBA-programma uitgerold. De eerste enthousiaste reacties zijn al binnen. Nu nemen ze samen met partner TWST, een vernieuwend organisatieadvies- en trainingsbureau, de volgende stap. Met 10 jaar ervaring als succesvol bureau is TWST namelijk de perfecte kandidaat voor begeleiding bij het cMBA-programma. Dictus Nicolai, founder en vennoot van TWST, vertelt in dit interview hoe ze dit aanpakken.

Hulp van binnenuit

Dictus: “Wij als adviseurs en trainers willen dat projecten binnen organisaties slagen zodat ambities worden gerealiseerd. Met onze ervaring en persoonlijke aanpak, gaan we aan de slag. Zo leren we de organisatie van binnenuit kennen en helpen we klanten gericht hun doelen te behalen. Toen ik hoorde dat er een corporate MBA-programma aangeboden zou worden door SkillsTown, zag ik meteen raakvlakken om een bijdrage te leveren. Dit vanuit onze purpose: alle leidinggevenden ZELF hun ambities laten realiseren.”

 

De juiste aanpak

Met de cMBA van SkillsTown gaan medewerkers gezamenlijk aan de slag met theorieën en praktische businesscases uit hun eigen organisatie over leidinggeven. Dictus vertelt: “Het corporate MBA-programma ziet er goed uit: het is compleet en praktisch ingestoken. Ik verwacht dat deelnemers met veel enthousiasme zullen beginnen. Wij leren vanuit onze adviesprojecten dat enthousiasme een belangrijke voorwaarde is voor succes, maar vaak helaas niet voldoende blijkt. Trainings- en verbeterinspanningen bieden slechts een tijdelijke opleving. Wij vinden dat zonde. En vooral ook onnodig.”

 

“De kunst is om het zo aanstekelijk mogelijk te maken, dat de deelnemers en hun organisatie geïnspireerd raken en meegaan in het MBA-programma én het toepassen in het dagelijkse werk. Met meer handvatten en met persoonlijke begeleiding zorgen we ervoor dat de deelnemer het geleerde succesvol in de praktijk brengt, zodat het bijdraagt aan een beter business resultaat voor de organisatie. Zo haal je gegarandeerd rendement uit het traject.”

 

Het begeleidingsproces

Om deelnemers binnen de organisatie te helpen met deze juiste aanpak van het programma, start TWST met het begeleidingsproces. Dictus zegt: “De inhoudelijke invulling van het programma hangt af van het bedrijf en de deelnemer die het programma volgt. Daarom helpen wij met het in de praktijk brengen van de cMBA op een manier die past in de context van de klant.”

 

“We begeleiden tijdens het traject zowel de deelnemer individueel als in een groep. Zo plannen we verschillende intervisies en coaching-momenten in, waarin we bepalen waar ze aan gaan werken en wat ze willen toepassen in het werk. Tijdens deze sessies sparren we over de opdrachten en bespreken we waar tegenaan wordt gelopen. We sluiten onze begeleiding af met een meesterproef. Op basis van wat er is geleerd en is toegepast, houden de deelnemers presentaties aan andere deelnemers en hun leidinggevenden.”

 

Kiezen voor rendement, kiezen voor TWST

Dictus: “Onze adviseurs en trainers hebben een positieve instelling. Zo brengen ze deelnemers in beweging, op weg naar resultaat. Met onze 10 jaar ervaring hebben wij een aanpak ontwikkeld, gebaseerd op ons BILT model®. Hiermee kunnen we het proces snel en met plezier op gang brengen. Met SkillsTown die de juiste kennis levert, gaan we samen de business verbeteren en verdient de klant haar investering meer dan terug.”

 

What’s next?

Wil jij alles uit het corporate MBA-programma halen en ervoor zorgen dat je medewerkers er nog doelgerichter mee aan de slag gaan? Ga dan ook voor een op maat gemaakt begeleidingstraject van TWST.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen