of 63966 LinkedIn

Zo ga je om met een zieke werknemer

Zo ga je om met een zieke werknemer. Welke verplichtingen heb je als werkgever?
SkillsTown Reageer

Iedere maand stelt online opleider SkillsTown een gratis webinar beschikbaar. Inschrijven voor dit webinar kan via de website van SkillsTown. In de maand maart is dit het webinar: “Zo ga je om met een zieke werknemer” door Margot Verhoeven. Lees hieronder meer informatie over het webinar.

Over het webinar

De coronacrisis heeft bij 60% van de Nederlanders voor verergerde psychische problemen gezorgd. Dit betekent meer mensen die mentaal of fysiek uitvallen wegens ziekte. Zowel de werkgever als de werknemer hebben (re-integratie) verplichtingen als de werknemer ziek wordt.

 

Deze verplichtingen zijn terug te vinden in het Burgerlijk Wetboek en in de Wet Verbetering Poortwachter. In dit webinar vertelt Margot Verhoeven van Blue Legal Advocaten welke verplichtingen je hebt als werkgever en waar je rekening mee moet houden.

 

Na het volgen van dit webinar weet je:

  • Wat een zieke werknemer is
  • Welke verplichtingen je als werkgever hebt
  • Welke verplichtingen de werknemer heeft
  • En hoe je omgaat met het loon tijdens ziekte

 

Over de spreker

Margot is werkzaam als advocaat bij Blue Legal Advocaten|Adviseurs. Zij heeft zich vol overgave toe- gelegd op het arbeidsrecht en pensioenrecht en komt met snelle, pragmatische adviezen voor juridisch lastige vraagstukken. Denkt altijd ver mee met klanten en behoedt bedrijven daarbij voor de risico’s.

 

Kosteloos dit webinar volgen?

Het webinar is gratis te volgen in de gehele maand maart. Schrijf je hier direct in om elke maand kosteloos een nieuw webinar in je inbox te ontvangen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen