of 64003 LinkedIn

Zelfleiderschap met Marianne Thieme

Zelfleiderschap met Marianne Thieme. In moeilijke omstandigheden op basis van je eigen normen en waarden zelf het heft in handen te nemen
SkillsTown Reageer

Iedere maand stelt online opleider SkillsTown een gratis webinar beschikbaar. Inschrijven voor dit webinar kan via de website van SkillsTown. In de maand september is dit het webinar "Zelfleiderschap met Marianne Thieme" door Marianne Thieme. Lees hieronder meer informatie over het webinar.

Over het webinar

We leven in een dynamische complexe en ingewikkelde tijd. Als je met het vliegtuig op vakantie gaat ben je medeverantwoordelijk voor klimaatverandering, wanneer je een goedkoop T-shirt koopt werk je misschien wel mee aan kinderarbeid en als je in China op de markt een stuk vlees koopt kan het zomaar zijn dat je een pandemie veroorzaakt. Het voelt daarom soms alsof we vlinders zijn die met hun gefladder een tornado kunnen veroorzaken zonder dat ze het zelf doorhebben. Veel mensen worstelen daarom met die ene vraag: Wat kan ik doen? Een vraag die alleen al ingewikkeld is omdat we sowieso al veel ballen tegelijk in de lucht moeten houden.

 

Het is dan ook niet voor niets dat er steeds meer aandacht is voor onderwerpen als pro-activiteit, zelfregulering, eigenaarschap, ondernemerschap, eigen regie en zelfmanagement. Wij hebben het in deze context graag over zelfleiderschap: het vermogen om ook in moeilijke omstandigheden op basis van je eigen normen en waarden zelf het heft in handen te nemen.

 

Om je te inspireren gaan we hierover in gesprek met Marianne Thieme, de vrouw die er de afgelopen jaren voor heeft gezorgd dat we allemaal anders zijn gaan denken over dierenwelzijn.

 

Over de spreker

Marianne Thieme is een Nederlandse dierenactiviste, juriste, publiciste en politica. Bijna niemand nam haar serieus toen de Partij voor de Dieren net werd opgericht. Toch heeft ze in de jaren daarna enorm veel invloed gehad op de manier waarop we allemaal over dierenwelzijn denken. Niet alleen in Nederland, maar ook ver daarbuiten.

 

Kosteloos dit webinar volgen

Het webinar is kosteloos te volgen in de gehele maand september. Schrijf je hier direct kosteloos in om elke maand een nieuw webinar in je inbox te ontvangen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen