of 62812 LinkedIn

Word een Master in Management met de virtual classroom van SkillsTown

Word een Master in Management met de virtual classroom van SkillsTown
SkillsTown Reageer

Trap jij als manager soms ook in de valkuil om liever aardig gevonden te worden dan daadkrachtig te zijn? Bij SkillsTown vinden wij dat het anders kan! Want als manager kun je daadkrachtig leidinggeven én toch gelukkige medewerkers hebben die jou waarderen en op een fijne en effectieve manier samenwerken. Zodat je doelstellingen niet alleen behaalt, maar ze overtreft. Daarom lanceren we onze nieuwste virtual classroom masterclass: Masters in Management met niemand minder dan voormalig CEO en topmanager Bart Hogendoorn.

Afbeelding 

In deze unieke training wijst Bart Hogendoorn je de weg om ‘next level’ te managen en topresultaten te realiseren. Door middel van 4 intensieve online sessies gaat hij met jou en 19 andere geselecteerde cursisten aan de slag. In deze training onthult Bart zijn geheimen op het gebied van managen en helpt hij jou om een gedragsverandering te bereiken zodat je van ‘aardige’ manager naar een Master in Management verandert.

 

Aan de slag in een ‘geflipte’ classroom

In deze training wordt het traditionele lesgeven omgedraaid. Geen docent die alleen maar zit te ‘zenden’, uur na uur. Nee, bij deze masterclass gaat het anders. Je hebt geen lessen, maar trainingen. Samen met de trainer en mede-cursisten ga jij aan de slag. Met jouw eigen cases, maar ook die van een ander. En voor dit alles hoef jij de deur niet uit. Want ook de live trainingen gaan via een zogenaamde ‘virtual classroom’.

 

Dit wordt jouw programma

‘Masters in Management’ duurt 4 weken en bestaat uit 4 dagdelen. In het programma worden verschillende essentiële onderdelen voor managers doorlopen en pas je geleerde kennis direct toe in de praktijk. Iedere sessie heeft een ander onderwerp dat centraal staat en de gehele masterclass wordt ondersteund door online trainingen en huiswerk opdrachten zodat je daadwerkelijk je gedrag voor de lange termijn kunt veranderen.

 

Gegeven door een ‘once in a lifetime’ trainer

Hoe vaak krijg je de kans om door zo’n top CEO getraind te worden? Bart Hogendoorn heeft een geweldige carrière achter de rug. Hij startte als accountmanager bij NCR, waar hij zich opwerkte tot sectormanager. Daarna is Bart bij veel organisaties in diverse branches directeur en CEO geweest. Zo gaf hij bij HP en SAP leiding aan duizenden medewerkers, maar wist hij ook bij FAMED succesvolle lijnen uit te zetten. Bart onthult in deze training niet alleen zijn geheimen, maar leert je ook hoe je die in deze nieuwe werkelijkheid met leidinggeven op afstand zelf kunt toepassen.

 

√ Wil jij dit niet missen?

SkillsTown heeft in deze eerste editie slechts 20 plekken beschikbaar, wees er dus snel bij. Meer informatie over het programma, kosten en inschrijving vind je hier.

 

√ Lees meer over deze unieke masterclass

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen