of 63908 LinkedIn

Wet Arbeidsmarkt in Balans: de belangrijkste wijzigingen

Wet Arbeidsmarkt in Balans: de belangrijkste wijzigingen
SkillsTown Reageer

Iedere maand stelt online opleider SkillsTown een gratis webinar beschikbaar. Inschrijven voor dit webinar kan via de website van SkillsTown. In de maand januari is dit het webinar 'Wet Arbeidsmarkt in balans: de belangrijkste wijzigingen' door Ralph Kops. Lees hieronder meer informatie over het webinar.

Over het webinar

Door de inwerkingtreding van de Wet arbeidsmarkt in balans krijgen werkgevers te maken met nieuwe regels die voor meer evenwicht moeten zorgen op de arbeidsmarkt. Wat betekent de wet voor een eventuele flexibele schil? Wat verandert er aan het concept payrolling? En wat zijn de consequenties voor het eigen personeelsbeleid?? Je komt erachter in dit gratis webinar.

Over de spreker
Ralph Kops, jurist arbeidsrecht, neemt je mee langs de belangrijkste onderwerpen die van invloed kunnen zijn binnen jouw organisatie. Zo gaat hij verder in op flexibele arbeid als payroll, ketenbepaling en oproepkrachten. Ook worden de veranderingen in het ontslagrecht besproken. Aan de hand van voorbeelden krijg je inzicht in de nieuwe arbeidsrechtpraktijk. Want wat betekent de WAB voor jouw organisatie?

Kosteloos dit webinar volgen
Het webinar over de Wet Arbeidsmarkt in Balans is kosteloos te volgen in de gehele maand januari. Schrijf je hier in om een persoonlijke login te ontvangen. Daarmee kun je iedere maand een nieuw webinar volgen in de online academie.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSkillsTown

Bogert 31-14

5612 LX Eindhoven

T (0)88 141 00 00

www.skillstown.com

info@skillstown.com

Meer nieuws

Agenda webinars

Door middel van webinars is het mogelijk om in een relatief kort tijdsbestek, kennis over een actueel thema over te dragen.

 

Kijk hier welke webinars geweest én gepland staan

Whitepapers van SkillsTown

Webinar van de maand

 

Schrijf je in voor het webinar van de maand en geniet kosteloos van de beste webinars.

Nieuwe cursussen

 

Afbeelding
SkillsTown blijft zichzelf ontwikkelen. Iedere maand lanceren we een aantal nieuwe cursussen en voorzien we verouderde cursussen van nieuwe en actuele content.
 
Bekijk hier het overzicht van de nieuwste cursussen